003 marraskuu2022

Pärjäsin hyvin tähän asti. Sellainen se läpimurto-vaiheen ensimmäisten joukossa tuleva ajatus on. Huomasin että on lähdettävä etenemään uudenlaisin periaattein. Se juttu alkoi vaikuttamaan minusta niin, että tämä täydellisyys jota olen tähän mennessä halunnut (oli ihan fine) mutta että nyt ikään kuin otan sen vapauteni takaisin - noh, periaatteessa tehdä mitä itse tahdon.


Mikä palvelumuoto toi on olevinaan kun se on internet-palvelu?
To see a world of impermanence in the Boddhisattvic way. Can you believe my teacher was like that and what type, excactly of pride I had to swallow in order to accept the falsity of my initial understanding of it (impermanence).

Why some1 would like to prove that sort of thing to me idk. I guess there is the non-teacher in me.

Toivottavasti sulla on nälkä kun meet elokuvaan syömään popcornia. Koska jos syöt popcornia mainosten ja trailereiden jälkeen.. Et ehkä huomaa kuinka aistit ottavat kiinni - ja sitten sen leffan miettiminen myöhemmin on vaikeampaa.
Mutkun sun mieli kuitenkin vain samaistua roolihahmoihin. Olinpa ryhmä eiku tyhmä.

Mun intuitio sanoo etten mene tänään Amma-iltaan hypoteettinen tilanne. No jos sä tarviit matkarahat mennäksesi huomenna päihde- ja mielenterveyspalveluiden päivystykseen niin sithän se oli oikeessa.

Ei ole mitään nokkeluutta enää jäljellä. Tapahtui yhtäkkiä.

Tässä yhteiskunnassa monelle käynyy niin että saa apua vasta kun tilanne muuttuu tragediaksi. Eli katastrofi jota ihminen itse katsoo samalla kun käy sitä läpi.

Tieteellinen ajatteluni saattaa tulla tekstistä läpi. "Voi eikä"!
-Rauhallinen on uusi mielentila minulle
-Kummeli vitsejä? Muistuuko yhtään hyvää?
Spesialisti kunnanlääkäri osoittautui

-Mielentilojen muutos hyvin nopeaa ja on täytynyt sopeutua. Jopa näennäisesti vakaiden olosuhteiden


Miten valita
Tahdonalaisesta tunteesta?
(Valitsinko menneestä kokemuksesta joka [tangentiaalisesti{ja vain yhden samaistuttavissa

3D-tulostin
Videokasetin Digitointi,

Ei ole velvollisuutena läheistenkään vastuuttomien tiedostamattomuuksien huoli!!
O
Sitä just että what is my purpose in this life

'((((
At least my compassionate point of view is lined as straight as I can clearly think about it. I have to learn to use aphorisms in a more artful manner as I speak.
Oh.. I haven't been able to figure out much of the Other I knew before I learned words. God can dream up worlds and the world wide web. Poetical thoughts in the end...

Do I sound unworthy of sentimentalism
"Han tål inte kritik."


Ihmiset luulee että heitän kaiken läkkäriksi jos yhteinen, mutta salattu agenda saa tiedostamattamme aikaan tapahtumia enkä saa sanoa ääneen, etten tykännyt siitä.

Etkö sinä nyt kestä yksinäisyyden tunnettasi?!

Kirjoita prosessi ylös; Tee muiden heikkouksista omia vahvuuksia ja perustele miksi se on joogisesti edistymisessä välttämätöntä kaikille.

En minä ymmärrä jooga-suuntausten ydintä + olen oikeasti pelle jätkä = Kenenkään EI tarvitse rakastaa taitamattomuuttani. Koska kuvittelitko että rakastamalla muita huolimatta heidän taitamattomuudestaan saisit itse omaa taitamattomuuttasi anteeksi? #insecurity

Onko vaikeuksia tunnustaa että villasukat jalassa joogaaminen heijastaa

-.#
Kun tulet sairaaksi sinun tulee jättää jooga vähäksi aikaa. Tilanne voi nimittäin olla että katsot puroa mutta näet kaikkea muuta kuin puron. Silloinhan oletettavasti et näe myöskään Jumalaa. Ja henkisen kasvun tarkoitus se on.


I Don't wanna think that the difference in these realitytunnels of ours is a requirement to narrow or adjust how it is now.

In some sense there was no cheerfulness in that encounter with the explorer chick just now. I think it has to do with me being in withdrawal from alcohol. It makes my intelligence easier to control from taking on a so called 'rajasic', or passionate effect on the mind from an external stimuli.

Despair got paired with a sense-object in a way, that was supposed to make it easier to accept how uncool and heart-broken I am in the train right before arriving to Helsinki. Why couldn't I ask the cool blonde girl for a permission to take her photo? She was really energetic and her composure had only controlled directedness.

Träffar..






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja