Jooga_Nerd

Unessa ajelulla tuntemattomassa kaupungissa, kyydissä minä, Maija L ja Anna-Mari (nuoruuteni ihastus). [One of] "The characteristics of schizophrenia is to say it out in the wrong social ........"

-Thou think that attachment is good, but who gave you the idea?
-My point is that you weren't psychedelic so you were unable to resist the idea (that culture sanctifies attachment to things).

Kuuntele Perttu Häkkinen Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-3834527
Sisältää Vilja Rydmanin haastattelun!

Mä vaistoan sun rauhattomuuden - mutta mieleni keskittyneisyyttä haittava tekijä (?) aiheuttaa kokemuksen, jossa olen vainoharhainen että se toinen kyttää virhettäni päästäkseen hyökkäämään. Yhtä virhettä kyttää.
Just a rejection of cultural conditioning isn't enough because it can lead to an obstacle called "faultfinding." Your mind just scans for problems everywhere...

You don't win an argument with brain-power. That's an aggressive take on a debate. Oh sorry I cannot remember all the new concepts in this conversation at the same time I'm forming a sentence in my head without clutching to the material world as reality.

Minkä takia mun elämä on mitenkään merkityksellisempi minkään muun kuin vapautuksen kannalta, kuin hedelmäkärpäsen? Kun h-kärpänen ei voi vapautua jälleensyntymistään... Niistä aluttomista

Psykedeelisellä polulla oleminen vaatii sisäisen rauhan. Sisäinen rauhallisuus on psykedelia-polun vaatimus. Liian liberaali henkisten polkujen markkinointi voi johtaa tilanteeseen missä vaatimukset revitään sen hetkisestä kulttuurin tilasta. Se ei ole mistään kotoisin. Epäitsekkyyshän ei nyt sitten ole mikään polku mutta se avaa polkuja :DD

Vaihtunut

Looking back at past experience not noticing There's something I want to bring back? Nope, an unsolved contradiction in retrospect.
-you're trying to explain to yourself that this experience is okay. You should be staring at how the experience changes in the moment.

Se oli huolimattomuusvirhe
En ole kierroksessa

Pelkäät siis kasvaa aikuiseksi? Pelkäätkö ettei se ole kivaa, olla aikuinen..? No eihän se olekaan. Mikä tahansa teinivuosi on parempi. Niin se vain on!!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja