fi blogien kommentteja osa 3


Se pitää ymmärtää ensinnäkin että ne sanat joihin mielemme jatkuvasti liittää merkityksiä -eivät ole todellisuus- ja on syytä muistaa, että tämä prosessi, joka ko. funktion meissä ihmisinä mahdollistaa on luonteeltaan pimeyden energian alaisuudessa. Ja tämän tosiasian kohtaaminen on pelottavaa. Pelko on autenttisuuden leima tähän asti edistyneiden tiellä.

Sanoina, eikä magiana (niin kuin sydämensä puhdistanut yksilö elämän kokee) käsitelty todellisuus ei ole samassa resonanssissa kuin sydämen ääni.

---
Lääkäri joka voisi auttaa minua eteenpäin on tavattavissa parin mutkan kautta. Pitää olla hoitosuhde/ puhekontakti päihdepalveluihin. Lisäksi päihdepalveluista ei otettu yhteyttä vaikka luvattiin. Lääkäri on P. Karvonen joka on ilmeisesti erikoistunut myös mielenterveysongelmiin, psykologiaan jne. Tarpeeni on saada työkuntoselvitystä eteenpäin. Omasta mielestäni vaikeuksieni asteeseen ei puututtu kuntouttavan työtoiminnan kautta riittävällä vakavuudella. Toisin sanoen puolituntinen neurologin kanssa ja muutama tapaaminen psykiatrisen sairaanhoitajan luona ei saanut ketään ymmärtämään työkykyyni vaikuttavan kaksikin psykoosidiagnoosia sisältävän sairaanhoitohistoriani vaikutusta esim. toimintakykyni rajoituksiin. 
Tarvitsen erikoisosaamista mutta työkykyni selvitys on siis edelleen kesken. Siksi en ole kokoaikatyötä hakevana työnhakijana te-toimistossa. Pitkäaikaiset mielenterveysongelmat kun eivät ihmisille ole mikään helpoin asia ymmärtää, jossei niistä ole henkilökohtaista kokemusta. Omalääkärikään ei voinut muuta kuin sanoa että lähin spesialisti on nyt päihdepalvelujen lääkäri. 

---
Jyrki Vainonen

Natalie Goldberg

Kirjan talo , Turku

---
Voisin ennustaa että :D Tarvitaan muutos siinä miten aivomme prosessoivat puhuttua kieltä. Toisen ihmisen sanat pitäisi voida ensin nähdä omassa mielikuvituksessa ja sitten harkita niiden tarkoitus.

Luonto on kommunikaatiota. Gaian ja kosmoksen näkökulmasta ihminen ei ole vielä planeetan hallitsija, vaan kasvit ovat.

Pelkäät siis kasvaa aikuiseksi? Pelkäätkö ettei se ole kivaa, olla aikuinen..? No eihän se olekaan. Mikä tahansa teinivuosi on parempi. Niin se vain on!!

Psykedeelisellä polulla oleminen vaatii sisäisen rauhan. Sisäinen rauhallisuus on psykedelia-polun vaatimus. Liian liberaali henkisten polkujen markkinointi voi johtaa tilanteeseen missä vaatimukset revitään sen hetkisestä kulttuurin tilasta. Se ei ole mistään kotoisin. Epäitsekkyyshän ei nyt sitten ole mikään polku mutta se avaa polkuja

---
You better take some crap from your teacher everyday. Or else where would you end up, Olivia?
Tricky,
Sista slaget

Joogaamalla, ei juomalla. Rukoile; sainko yhteyden

Relativismilla on perverssi ilmenemismuoto nimeltä hiljainen tieto. Toa-papper poesi.. Sä menit niin pitkälle, ettet enää mitenkään pysty vakuuttamaan itseäsi virheestäsi ~ Naiset osaavat olla kaikista pahimpia egoisteja. 

---
Salt siemen o sour kauraa

Kunnes nämä isät ovat niin pirteitä ja piirteisiinsä kyllästyneitä;
Hitto olisi kyllä jännä päästä käymään Annankadun salilla. Näkemään se edes. Ja vaan ymmärtämään että Suomessa jooga-elämässä on akka-valta. Siis niin kun oikeesti.. "women power."

Oli muuten suhteellisen pelottava eilen kundalini nousuissa bussissa kun kaksi naista ilmaisi tyytymättömyytensä asuinpaikkaansa minulle selkäni takana jäädessään pois kyydistä. Siis ku mie pelkäsin että he menevät koteihinsa piikittämään eivätkä tajua kuinka sanat voivat satuttaa, sillä toinen heistä sanoi melkein korvan juuressa 'hei hei' ja toinen melkein heti perään 'ei v****.'

Kuupäiviä
-J

---
Mietin just samaa. Muistaakseni ei suositella katsoa taaksepäin. Pentuna luetut astrologian totuudet ovat pitäneet oman lotjakkeeni kurssin kohti valoisampana loistavaa & horisontista häikäisevää uuden minä-version tuju juju juiottamista. Kädessä kuolleen miehen kytkin niin kuin Helsinki Syndrooma sarjassa; pulssimittari.


Jotkut ilmeisesti tutkivat hiukan niin kun omalla ajallaan raha-maailmaa. Hyvä idea. Omalla kohdalla (kaikki merkityksetön) aikani kuluu vainoharhojen tunnistamista, puhdistamista ja lähteen ymmärtämistä sisältävään sielun perfect paranemisprosessiin.

Jälkikommentti siis tämä oli. Milloinka nämä peruuttamisvaiheet alkoivat vaikuttamaan yhteiskuntaihmisen mielessä niin kutsutun establishmentin kulttuurisen ohjelmoinnin paljastavina [ei-toivottuna] asiana.

Nyt kun merkurius pakittaa niin olemassaolon parhaudelle antautumisen seurauksena onkin epäilyjen hälveneminen omasta kallosta.


-.-
Tätä voi kohdella vaiks tila-elementin terveystestinä:
-arvioi A) Se määrä nykyisestä olosuhe+situaatio+mielenala pääkopassa hiljaa humisevasta tunnelmasta, joka koostuu vapaasti tekemistä valinnoista, joissa oli mahdollisuus valita entropia. Oletko enemmän tapatottumuksia kohti menevä valitsija. Vai näkemyksiään korjaava ajattelija/toteuttaja ?!?

No vähintäänkin johdatteleva testi. ;D


Don't get me wrong:
I'm not unhappy
But this looks like a karma-echo
Where I just don't have a say ..
What's happening today

---
Sub-vetted, stouched out

Se on yhteydessä 0-nrgiaan, eikä se paina mitään ja se pystyy liikkumaan ihan miten sitä huvittaa. #wendigo 

I'm painfully sensitive and it is making me schizophrenic about every human being I meet. 

I
itsepetos
Iitsestäänselvyys
Selittämätön synkronisiteetti/yhteensattuma

Sä et edes varmaankaan tajua sen sellaisen asenteen olemassaoloa samalla tavalla kuin minä; likaisena. Ja noin käytetään kaksoispilkkua. No Mä . kävin likaisessa suihkussa. Paskan väristä vettä vaan tuli rauahantai aamuna saatana. Mutkun mun intentio alkaa kiertymään sen asian ympärille, että isänmurha pitäisi osata selittää. Jos näin lapsena että se ihminen oli melkein kokonaan paha, tai kokonaan paha (lapsellista).. Niin mä tein vaan sen päätöksen että kun mä tulen aikuiseksi mä teen isänmurhan ja sit mä vaan itkin. Koska jos mä mietin miten se on hankkinut sen sosiaaliset taidot - 20 vuotta rautakaupassa töissä. Syy vai seuraus? Aivan vitun sama. Mutta sen takia mulla just niitä ei ole. Ja outoa että sen päätöksen voi unohtaa kokonaan ja se rajoittaa elämää niin kauan että sen muistaa. 

Oisko kiva tulis sellainen jätkä vastaan joka roikottaa itsepetostaan juurineen ylös kaivettuna kädessään? (Kulttuurissa on oltava jonkin verran itsepetosta). Joku viisi tai kuusikulmio laajenee säteensä verran ulospäin kun pääsee ytimeen. Mä kutsuisin sitä alkoholipäihtymykseksi, jossa nyt minulla sitten on kaksi ajatusta samaan aikaan mielessä. 

Yritän tehdä näitä mun (blogi!) Tekstejä niin etten palaisi vanhaan asiaan koska se voisi hämmentää: Aihe on jo puitu. 

Oksennus. Keho saa vastareaktion sille ama:lle mitä siihen on kertynyt. 

Huoli sulla on. Minä en vain yksinkertaisesti ymmärrä mitä on olla huoli lapsesta. Omasta lapsesta. Siksi kun isäni kiusasi minua lapsena hän yritti luoda niin sanotun sankalpan mieleeni, joka aiheuttaisi minussa aikuisena jumalattoman itsepetoksen. Androidin factory reset tuhosi mukavasti Hill Climb Racing 2:n haamu-nauhoitukset. Saa ajaa yksin jonkun aikaa ^^

Don't you understand that without psychedelics the archetype is just an idea in your head..? Your problem is that you are a victim of the imbalance of your autonomous nervous system. You can't relax from a culture that wants you to endlessly agitate your mind under a regime that can only deliver a future, that bullshit! 

Tietoisuus joka on jäänyt hyvin pinnalliselle tasolle yrittää aina uudestaan muihin kohdistuvaa manipulaatiota. Kuinka päättelin tämän? Itsekkyys aiheuttaa sen, ettei henkilö esim. osaa kuvitella tilannetta missä vaipanvaihdon yhteydessä sairaanhoitaja naureskelee työnsä lomassa kuinka tämäkään ihminen ei ymmärtänyt suhteellisen pitkän elämänsä aikana, että lopussa elämänlaatu kolisee kivipohjaan. Ja se johtuu itsekkyydestä kun haluaa elää kauan. Päivän kohokohta on noustessasi helvetistä pretan tasolle juomaan pillistä. 

Nyt vois tehdä zazenin. 

---
In fact if I was bad I wouldn't be able to make plans for the future..
I would be devoted to unfertile activities 
Bankrupt of ideas and unemployed
Sorry Sunday

---
Hän valahti peppuseksistä vähäksi aikaa tahdottomaksi ja ainoa keino hänelle päästä pois oli alkaa uikuttamaan. 
Ei kannata aliarvioida naisen seikkailumieltä.
Here comes a spank! 

Jumala on 
Mutta ylimielisyydestäsi on
Tullut pakomatka

---
Alcohol makes this harder to detect..

Muut eivät tajua mieleni keskittyneisyyttä. Mikä minua velvoittaisi koittaa todistaa se ja opettaa heille saavutukseni upea hedelmä? Heidän nykyhetken tarpeiden täyttämiseen kuuluu tiedostamattomuuden aikaansaamaa mielen pimeyttä. Ei mitään järkeä!

Loppuu akut jo kesän puolella, jossei saada ohjelmaa.

Kaatuu asematunnelissa maahan ja ajattelee: "I'm unimportant and I'm going to die." 

Miten ärsyttävä! -> Annan rakkaudelle mahdollisuuden -> Saan kommentin; Vai sillä lailla!! -> Reagoin vihalla. Päästän irti. Elikkä tuossa on kuvailtuna skitsofreeninen ajatteluprosessi.. Sain sen aikana kun odotin yrttiteen jäähtymistä makuulla ajastin n. 5 minuutissa. Kokemus: häpeä joka johtuu siitä, että jooga-guru tietää että elän hallitsemattoman mielen kanssa. 

LOL

Awesome feeling that sat-guru knows iHAVE: Progress halts from damage caused by forcing an issue. And mental imagery running amock

No siis.. Nämä kaikki mielentilat ovat pysymättömiä mutta se voi olla, että olen vain yksinkertaisesti niin tyhmä etten käsitä, tajua, ymmärrä, tiedosta, tunnista, vaistoa enkä toimi sen mukaisesti. 

Hmpf! Sanoi Scrooge McDuck. Köyhä eilen, köyhä huomen mutta rikkain vielä tänään. 


-.-

Hänen Säälittävyytensä
Ilveksen töyhdöt korvissa puhuivat
Puolen metrin turva-välistä

Jos naiseni on yläpuolellani henkisesti
Tottelen

They can't see through, that 
They are looking & suggesting a cure from
@ANideal style of processing reality
I made my way beyond it for some time ago
When they were looking from the book
Lifestyle changes and results


-.-
Jos tekisit harjoituksia yhtä suurella intensiteetillä ja yhtä suurissa määrin.. Suullasi olisi hymy!!

Pari senttiä maan pinnasta leijuva formula-auto.. Be my guest!!

Jotain terveisille ja jotain turvallisille. 
How are you going to reach fulfillment by reacting your way through life?

The spy who loved me; koita yhdistää yksi täysin puhdas oivallus yhden totaalista kaaosta tuovan toteamuksen kanssa. Esim. On hieno symboli pelkkien tosiasioiden. Oli vain yksi tapa tehdä se, mutta heti kun tein sen niin osat erottuivat takaisin. Tai esim. YouTube.. Jokuhan sanoi että älyllinen kypsyyden merkki on voida pitää mielessään -samanaikaisesti- kahta toisiaan vastaan hangoittelevaa näkökulmaa. 
Pelkkää jäätelöä
Jäätelön tosiasia. 
Ei jäätelö jäätelö. 

Että minkä takia sun pitää kylvää tollasia älyttömän kateellisia: "heitä juusto kun sä tienaat" -siemeniä ympäriinsä? Siis toihan on seniili puutarhuri ja sen mukainen sato. 

The potential for ultimate revelation.. Showing someone the inside of my head? 

Ajattele mikä teknologia sulla on päässä - ja sen käyttökulut on ruoka. (Mielipide)

Downloada nånting som bara jag kan leverera. 

---

It's about deleting your account and putting an end to the.. .. ..

Kaiken muun pystyin ottamaan huomioon, paitsi Samsun Passin/ Accountin kaksoisvarmennukseen vaadittava puhelinnumero oli vanhentunut. Samsungin asiakastuki oli koreaa tai japania tai jotain..!

19.7
+Selvisi että ainoan aktiivisen Nordea ID-sovelluksen poistaminen factory resetissä vaatiikin Nordea ID:n uudelleenaktivoimisen - mikä tarkoittaa väliaikaisen PIN-koodin odottelua postilaatikkoon (3-5 arkipäivää).
Factory Reset 2022 heinäkuu 17. pvä 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja