a Friday without alcohol

Tällaisen jooga-kirjan kirjoittaminen missä viet joogamielesi eri maailman osiin matkustellen 
Olisit voinut viedä <jotain muutakin>
Mutta se olisi pitänyt tehdä täydellisesti
Et älynnyt ettei se tuota jooga-täydellistymää 
Tämä pointtini <jotain muutakin> tarkoittaa asioita joista olisi saanut paremmatkin ansiot. Täten voidaan vetää johtopäätös, että pidit joogaa jonain itsestäänselvänä menestyksen lähteenä itsellesi. *

MaxidaM Otråkigt Upphetsad. There's a double positive for you - requires a subject (to do it right apparently). 
Sehän voi olla että sä olet mielisairas eikun meditaatiolla saavuttanut jonkin itserelfektion tilasi. Eikä se ole suuri henki, Purusha. Riippuu medianlukutaidoistasi... Seuraa analyysiä. 
Miten olet johdateltavissa esim. Ilmari Kiannon juttu Hesarin syyskuun 2022 Kuukausiliitteessä. Ensinnäkin ne kaksi jutun päähenkilöä laitettiin hyvä paha asetelmaan (median itsensä - kirjoitus viestinään - eduksi) ja toiseksi Juha Hurmeen mielipide jutun heti alaotsikossa: Ei ollut AINOASTAAN vastuuton sekopää vaan myös ja *bling bling bling*!! SE LOI OLETUKSEN ETTÄ HÄN OLI AINOASTAAN vastuuton hullu, mikä sisältää konnotaation että hän ei ollut positive positive ?? Siis mitä tämä on olevinaan? Tämä on kammottavaa Suomen kieltä. 
Jutun kirjoittaja vertasi Kiannon pahuutta ei-mihinkään sanalla "vaan" jonka paikka tekstissä oli vain yhteydessä henkilökuvan luomiseen. Kirjoitettiin toisin sanoen; Kiannossa oli huono puoli jonka lisäksi huono puoli. 
 Kun ihmisen aivot ensin lukee huono ilman perustelua siis ei minkään takia ja [sitä verrataan]. 
Toiseen huonoon puoleen.. 


Miten voin kuulemalla Mian sanovan Prakrti ikään kuin heijastaa Purushaa, ymmärtää sen oikein omassa hiljentyneessä mielessäni? Minulla on pakko olla virhe syntymäprakrtissa? Miten sen joogalla voisi korjata. Miten joogaopettaja sen edes voisi todeta? Kun luen kirjaston lehtiä niin se on sellasta bättläämistä ettei jaksa niinkun kauaa. Hehhh. Toisaalta näin suuri väite todellisuuden luonteesta kuin tämä. Entä jossen pysty sitä oivaltamaan, mitä se tarkoittaa mielentilojeni pysymättömyydestä. Että onko sellainen olemassa kuin mielen ylittävä tila? Helppoa se on jonkun äiti Amman sanoista lainaten tehdä väittämä joogalla ja mietiskelyllä ylitetään mieli. Äiti Amman IAM-tekniikan esittelyssä sanotaan näin. 

Writing is somehow over-appreciated as a job from the outside. The fame does it make look like oh! This guy is free from the shackles made by all the institutionalized ambitious narcissists. Who don't believe in that the current experience they're having is always mediated by the condition%balance of their physical central nervous systems (karma). Don't worry. Just try to see that they're only terrorizing each other. Rauhaa (Aiheuttiko ongelmata ymmärtää miksi ne näkee vapaat ihmiset kahlehtimisen kohteina - ne ovat itsekeskeisyydessään niin kapeakatseisia).

Mystikko sanoi: Enhän mä nyt ole valaistunut kun en mä ole kukaan. 

Hyönteisen karma; Se voi olla että jos kuolet tietoisesti niin viet sen kuolemanjälkeisen tilan jälleensyntymääsi. Mut eihän kukaan voi saada hyönteistä valaistumaan. 

Mä voin tehdä sen huomenna, ja sillä toisellakaan asialla ei ole kiire. VS. Jos huomisen olemassaolo on päätös _katson mitä se tuo tullessaan_ niin kehitäppä siitä tapa. 

*wanna do other things rather than being tied up in this. On the other hand - Worry is preposterous like Terence McKenna used to quote a Chinese philosopher. Wi-Po Yang, I-Ching scholar or whatever. 

Joogassa rohkeus harjoitella <saan voimia joiden avulla kohtaan oman kielteisyyteni>. Mietiskelyssä päättäväisyys <mantelitumake>. Niitä yhdistää terveys omassa mielessäni. Pelkään taas ja pitäisi osata tehdä raittiuspäätös joka oli nuoruudessani kovin vaikea, mutta johon sain tukea. Isoisäni lopetti juomasta kun lapsi syntyi. Että jos mantelitumake aiheuttaa koko ajan pelko ja stressi. Ja että herkistyn sen takia ympäristöni äänille, jotka mantelitumake tulkitsee stressin vuoksi uhkaaville. Mutta eihän minulla ole mitään hätää. Makaan lapsuudenkotini yläkerrassa ja porukat lähtivät kauppaan. Koko tämä teksti lähti syntymään kun lähdin kävelemään kotoa ja reissu kesti parisen tuntia sis. kahvitauon :DD 

Loved 
CC 4.0 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja