10. ja 11.7 2022 Korvi-Mälli

10.7
Tämä aamun oma opetus oli että haluan vieläkin itseltäni salaa sellaista mentaalista tilaa, kuin hypermaaninen ajattelu. Zazenin jälkeen jouduin pulmatilanteeseen; mahdollisuus saavuttaa hypermaaninen ajattelu tapahtuisi tekemällä lisää harjoitusta. Ironista että harjoitus sekä vapauttaa että mieleni hillittömyydessä myös sitoo. Sitähän se intohimo just on. Jossei tarvitse niin sitten ei.

Splash
Ready
Stalingrad
Michigan
Atshiu!

Kai se oli joku CLEAN-ajatus, että jos olen kerran niin clean niin minun ei tarvitse koko ajan olla siinä clean-hommassa kiinni.

Kun jos sun ympäristössä on häiriintynyt ihminen etkä voi olla häiritsemättä ympäristöäsi - aiheutat kamalaa kipua - koska et vain halua hyväksyä että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Naapurisopua yksinkertaisen abstraktion tasolla kuvailtuna.

Bhaktin muistaminen oli etten tahdo tuijottaa ratkaisua kun tahdon tuijottaa ratkaisun pohjana olevaa koneistoa.

11.7
You've been eating energy in the past. Now you think your JOB is .... to make that energy go somehow back into something, circulate? Earing mear TT

Nirvana - enkä mitään muuta opikaan.

Tällä kertaa eilen, hän oli toissapäivänä

Sä väitit että tiesit miten se menee, muttet osannut ottaa huomioon toista ihmistä. Kuuntele Maxida Märak - Akta Dig ja kelaa pystytkö ymmärtämään sanomasta ei-dualistisella tavalla jotain. Testing testing.. Höytiäisen hätiä mitiä. Buffalo-biisoni mäyräkorva on nyljetty. Ja erityisesti tahtoisin kysyä  ..  Kuka osaa neuvotella siitä, mitä hemmetin sääntöjä se brahmacarya pitää sisällään kun mennään susirajan taakse ja jäädään sinne?

Tulisit nyt joku päivä käymään siellä Masalassa. Olipa pikkumaista etten voinut pyytää, edes. Ihan kuin en uskaltaisi mennä kalaan. Mutta minulla on yks neuvottelu joka pitäisi ensin hoitaa systerin kanssa. Se asuu munkkisaarentiellä.


Capital Enters
-
Emotional mystery

What morn you wear?
Kaikki mitä mun elämässä tapahtuu on mun emotionaalinen vastustus tähän hetkeen

Tässä oli kyse siitä että alanko heti neuroottisesti yrittämään torjua tätä tilaani, eikä päättämättömyydestä. Koska se lähti aukeamaan odottelulla (waiting for nothing) JA SITTEN MÄ ALAN HARJOITTELEMAAN. lol

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja