Simo Ruumishuoneelta Terve!

Intialainen suomalaisista: eletään täällä mukavimman lain mukaan. ei pystytä ponnistelemaan sen eteen mikä olisi meille itselle parhaaksi, tai edes hyväksi... Vaan että se ulkopuolelta tuleva mukavuusmääritelmä on se kaikki. Tai koko laki.

Ne taistelevat joogaa vastaan Joogan aseilla
Olet heittänyt aseet, Joilla
taistelit konsensusta vastaan
Instituutioille ja rotille..!
Siksi kirjasi nimi pitäisi olla
Mistä joogassa ei ole kyse..

Jotain oivarii toivahan
Yleensä se lähti käyntiin kun alkoi illalla lukemaan -- but it was impatiently humiliating me
Our memory just mediates so much of our experience -- and battlegrounded (selitä luokittelu)
Humiliated on the battleground -- still no excuse to brainwash, manipulate or trick others into believing 'what they want to believe.'

usi puhelin-nro! Kela, Maistraatti, Pankki, Elisa, fortum, k-ruoka, evernote gmail outlook samsung account. Steam, Origin. Tuli melkein jopa tärkeysjärjestyksessä.

Sitä on hyvin pitkäpiimäistä selittää jollekin, joka on pärjännyt joogassa 20+ vuotta miten hankalaa se oli alussa. Se on yhtä *vaikeaa* kuin saada maku suuhun yhdestä virpomisesta siitä, mitä myrkkyjä kouluruoassa nykyään on. Äärimmäinen esimerkki; luokittele jokainen ihminen kastiin. Ei kukaan muu kuin Jumala pysty sitä tekemään. Alleviivaus sanalle jokainen.

Sitä aloittaa Tynkerö Tehokas
Mun karma ei anna mun edistyä; mä en pysty ymmärtämään (mitn) mitä olen tehnyt väärin.

En pystynyt saamaan edes perheenjäseniäni tai läheisiä ihmisiä kokeilemaan joogaa! Jotain kavereita autoin koska sain järkättyä tunteja oppilaskunnan varoilla. Mutta se oli siinä!! Tulipa hyvä fiilis tehdä joogaa.

Tuntuu, että.. Olen ulkona 5 miljoonan kanssa ja 50 000 on sisällä ilman päihdepoliittista vakaumusta. Eiks ole ihanaa mustavalkoistamista? Tuo nyt oli korkeintaan havainnollistava esimerkki kuinka tyhmä yhteiskunta luo vain järjettömiä rajoja ihmisten kontrolloimiseksi.

Noinkin sen voi sanoa. Naapurissa on koira jonka elämäntehtävä on räksyttä vaan. Räksyttä räksyttä. Ei pelata. "Mullon kyl hauska olo" ton joogan jälkeen, jopa psykedeelinen. Ei iskenyt mindfulness-intohimo <saada lisää tunnetta> missä uuden mielentilan saaminen. Sitä varten on päihteitä. Aikuisille.

The horse lived more free.
Kun ihmisellä on se kyky myös mokata se elämänsä aikasta reippaasti. Paholainen jne..

-Contemptuous

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja