Rumpan bar

https://archive.org/details/PsychedeliaRawArchivesOfTerenceMckennaTalks/HistoryEndsInGreen2.mp3
T. McKenna: "If things don't appear simple to us, it's because we haven't thought about it long enough."
-.-   -.-   -.-   -.-   -.-

<Pallit on hyytyneet taas>
Pellissä joka kerta.
[Knock 'em De/Ad]
Make sure nobody ever sees that yellow hat

*hän hämmästytti tiedollaan*
-in what department???
*any*

Jumala soittaa; 'Tarvii rahaa. Juomisen yhteydessä tapahtunut käänteinen käänne on hävinnyt.'
-Rosvo

They hate rainbows, lemon.
Miracle-Christmas Tree

14. päivä ostin 1,7 litraa koskenkorva viinaa. Tänään on 19. Aivosolut leikkivät 4 päivää kuollutta, luultavasti siksi että join kolmen päivän viinat kahdessa päivässä. Ja sitten parin päivän kuluttua fiilis on kuin supersankarilla, joka suorittaa supersankarin tekoja. :D

<[(Näin taas unta mun teini-iän kavereista, the monkey, moppi ja joku kolmas. Päädyin viri-prätkällä jonnekin hotellin baariin sisälle the monkey kyydissä. Lähdettiin liikkeelle harjulta ja se pelkäsi mun kyydissä, valittaen että kanttasin tosi jyrkästi yhden vasurin. Lopuksi moppi nauroi mulle räkäisesti että älä heitä paskoja sioille!!)]>

Jokin asia ei vain tapahdu, se ilmenee. Taustalla on syy ja seuraus logiikka; causes are a reason and present conditions sort of allows the phenomena to take place, or undergo the formality of actually occurring.

Onkohan? sellainen yleistä että ihminen saa harhaluulon; No nyt minä olen vihdoin puhdas bhakta. Mistäköhän voisi johtua yhtäkkinen egon inflaatio, että josse vain alkaa paisua kuin pullataikina..? Puhtaan  bhaktan  tunnusmerkit olisi nopsasti luettavissa ISKCONin kirjoista. Itse tosin epäilen että häväistysmielessä tehdyt teot lisäävät tietämättömyyttä, eli avidyaa. Esimerkiksi erottelukyvyn häipyminen aktiivisten ponnistelua vaativien toimintojen seasta. Toisin sanoen joku koittaa häpäistä muiden saavuttamaa viisautta ja tulos on ettei enää itse pysty muodostamaan mielessään viisaus-kompositioita. Ehhehe..

-My drinking has turned into a tragedy
talviaamu @Finland

Ajattele kun ei .....akaan tulisi
Johtopäätös on hyvä syy mennä ....iin

Se voi olla että olen liikaa kotona, nykyään kun en enää käy lähes päivittäin uimahallissa. Jotenkin tuntuu että tuo naapurien ajattelu on alkanut vaivaamaan niin kuin. Siitä saunomisesta ja kylpemisestä tulee joskus ihan moneksi tunniksi hyvä tai suorastaan mainio olo! Toisaalta nyt minulla olisi aikaa tehdä siis jatkaa astangan aurinkotervehdyksiä ja vaikka yin-joogaa.

Joutui kyllä äsken kävelyllä pitkään pitämään mielessä sitä draaman epämiellyttävyyttä vastaan ratkaisukeskeisyyttä, minkä seurauksena muistin arkaaisen rituaali- ja seremoniallisen suhtautumisen sanaan "viimeinen." 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja