Only One

When small-talk becomes all talk..
Mihin mä tarviin sun oppia just nyt?
Doesn't hurt you already know

I'm not maniacally looking for answers,
But I'm not worried either

Then it all starts to fall apart
And it's a great feeling when the illusion....

Keskiviivan jälkeen
Pidemmälle pysähtynyt

-.-


Relativismilla on pervo ilmenemismuoto nimeltä hiljainen tieto.

Toa-papper poesi, vessapaperi runoutta

Ajattele kuin Jumala!! Jos hän sanoisi alitajuntasi välityksellä  päivätajuntaasi näin: "Sä olet mennyt niin pitkälle ettet enää mitenkään pysty vakuuttamaan itseäsi virheestäsi." Ja huutonaurua ~ naiset osaa olla kaikista suurimpia egoisteja.

Minullakin on niin paha skitsofrenia et mulle se on ihan ilmiselvää, etteivät muut ajattele niin kuin minä -=- ja hyvällä tavalla niin, koska se tekee yhdessä zazenin kanssa nöyräksi ja tajuan että muut ovat parempia.

Se miten paternalismo teki elämästäni helkkaria oli, että sai minut luulemaan että syömiseni olisi Jumalallista. Vaikka tosiasiassa vain symbioosi siinä on pyhää. Niinpä! Ja lisäksi isä-pappa pilasi ihmisyyteni, koska se teki mahdottomaksi tunnistaa, nimetä ja kohdata TUNTEITA.. Minähän kaksikymppisenä teininä sitten tuota noinaa ensin tunnustin ne ja kolmikymppisenä teininä käsittelin ne.

Katumuskumarruksia oikealla asenteella; en tee näitä virheitä enää. [Piste] ilman itsesääliä.


Ja Koska symbioosin vastakohta on parasitismi niin itseni mielestä ennen Jumalaa syöminen (eli siunaamattoman ruoan) voi johtaa tilanteeseen, missä aamiaisella ei pysty muuta kuin ajattelemaan päivän seuraavaa ateriaa. Suunnittelu poislukien. Enkä sanoisi sitä synniksi sillä en ole varma kuka sellaisenkin ylensyöntimääritelmän on tehnyt vittu. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja