OleN / [t]ko Erityisherkkä?

Del Mar, at the moment.
There's no buck anyway

(Unessa tein jotain mitä en nyt hereillä tahdo tehdä)
Moria Rikkinäisen

Vlautyksyomi
Screwed up, everything -- Closing in, layman's terms

Mitä Erityisherkkyys On?
Kuuntele Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-2482053


-.-   -.-   -.-   z.Z
Aa, sen takii sä pidät mulkkua piilossa. Koska tiedät millaiset laskut nainen voi sulle saada aikaan sanomalla *mä haluun* jolloin sun on pakko antaa.
Sitten et enää uskalla mennä ovesta ulos itseVarmuudella, koska maailma ei ole sun tahdon mukaan menevää karnevaalia. Seuraa vaatimus.. Sytyttää itsestään selvänä pidettävän tuntuisen tulevaisuuden. Koleaa kevätpäivää ja niin edelleen... c:

You know astrology becomes a problem when it turns into "the foreign installation."

Joo citta-vrtti hiljempaa on ihan helppo  tila. Ja siinä toimiminen sekä muiden mieli, joissa kuitenkin jotain tapahtuu. Kelaa, sulla oli ihan väärä odotus -> mieli hiljenee, sana sanalta vai? Sitä paitsi jos saavuttaisit jonkin hermostuneen Manjushrin siunauksen, kuinka ihmeessä sen pystyisit varmistamaan..? Ulkopuolelta käsin ilman kahvia.
Kun et voi koko ajan keksiä sille mitä tapahtuu intellektuaalista selitystä. A wrathful deity with a sword of discrimination, that cuts through the illusion.

--> tohon. Kaikista vähäpätöisimmälle kivelle istun, etten vain kuvittele, että joku huomaa kuinka egoni on lähtenyt keulimaan omia aikojaan.
Ja tietysti quote:"dogmaattisuuden oppiminen on helppoa  ..  siitä poisoppiminen on vielä helpompaa   ...   helpointa on kuitenkin luovuttaa." -Master Helion


:D   :D   :D   :D   :p

Arent you horrified by this samsara
Is it not that you're flabergasted by the terror of it. 

We are being lead by the least of us.

Reppi unen mun kanttaan 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja