..mielenterveydestä..

After the Forticiville, home of
Mun kanta on framtiden, andra e andra tiden
Nothing like --pre-wine--

((Susi-kattila. Se on joku sellainen tila[nne] johon sinä tai minä ei voida koskaan tottua. Tuhopolttaja-pedofiili))

Closing my eyes and accepting the fact; I can see an image any second now.

Enhän minä pysty koskaan sinun yksilöllistä tajunnantilaa ymmärtämään. Koska heti seuraavassa hetkessä voit esim. muuttaa mielikuvituksella omaa kokemustasi. Q mutta toisaalta kyllähän minä tiedän miltä tuntuu kun saa kolme peräkkäistä ajatusta kolahtamaan mahdollisimman lähelle totuutta. Voin yrittää selvittää mielesi luomia yhteyksiä, pääsemättä kuitenkaan jotain oikeaa kontekstia pidemmälle. Ja siis tämän tällaisen kikkailun hyöty on?

I just kept on my own. Sacri-religious

Masentuneena ihmisenä sanon, etten ole varma muistatko sitä ongelmien vyyhtiä, joka piti selvittää että pystyi aloittamaan joogan.. Mitään sulkapalloa se ei ole, missä maksetaan osa hallin vuokrasta ja osallistuminen on kynnyksen korkeus. Se on nimittäin sillein että haastatteluissa mainitaan usein vain jokin äärikokemus. Sitä on kuitenkin pitänyt pedata tavoilla jota ei enää muista, toisin sanoen kärsimyksen ja tuskan käsittelyä jollain naurettavalla tavalla - esim. Täysi-ikäisyys, työ, armeija, koulu, työ, lenkkeily, kauhistuttava humekokemus ja sitten vasta!! *** Kun ihmisen on pakko myöntää itselleen, etten minä tiedä eikä se käy mitenkään näppärästi käden käänteessä 14-vuotiaana. Ja ettei unohtuisi niin suuret mestarit ovat sen opiskelunkin aloittaneet vielä nuorempina.

Minulla saattaa tulla alkoholin käytön jälkeen fiilis, ettei joku tietty opettaja enää pidä minusta. Tai että tämä opettaja nauttii jostain sellaisesta mielentilasta, joka ei ole saatavillani. #MIELENTERVEYDESTÄ JOTA EN VOI SAAVUTTAA

Mieti jos alkaisin tässä syyttelemään muita, kuinka naurettavalta se näyttäisi sivustakatsojalle! Tämähän on aivan itseaiheutettua... Kuinka päättää mitä asioita tässäkin tekstissä jätän kirjoittamatta, että pääsisin pidemmälle kuin aikaisemmin? Että tällä olisi jokin muu, kuin taide- ja kritisointitarkoitus.

Prime minister Tropsky, you put yourself.. Pitäisi varmaan istua zazen, mutta edellisestä Karhusta on alle 48h. Se luultavasti aiheuttaa stimulaatiota joka vaikeuttaa omaa oloa koska psykoosioireet voivat nousta pintaan, aiheettomien pelkojen muodossa. Niih, kello on 00.58.

Valvoin taas kaksi yötä viinalla pe-la-su. Viime yönä nukuin max 5h ja tänään ehkä pari tuntia. ***Kasvisruokavalio muuten unohtui tuosta 'listasta' asioita joita joogan aloittaminen edellytti omalla kohdallani.

Se Liitta-sii, toinen puoli, REIGN/rain
Maybe you will bake some pulla for my friends, mä söin jo. <lähtee menemään>

Pitää vain etsiä velvoitteitasi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja