Seksikkäitä suunnitelmia /takapenkillä?

Seksikkäitä suunnitelmia?
Avasin BUFFALO Back-Upin. Olen valehdellut itselleni, etten käytä älypuhelinten kameraa runsaasti.
Vaikka olen 9 vuotta ryypännyt kaikki mun taskurahat, niin nyttei tee mieli ollenkaan. Teen ja kahvinkin ajattelin vaihtaa kaakaoon. Jospa nyt tuli samanlainen läpimurto kuin välittömästi valmistujaisteni jälkeen Lapissa 2017, kun lopetin kertaheitolla tupakoinnin..? Mä en vaan halua enää sekoittaa itseäni - ja olihan tuossa tietynlainen virstanpylväs vuodenvaihteessa 2021-22. Sanoin kolmannen TE-palveluiden ja Kirkkonummen työllistymisyksikön järjestämän kuntouttavan työtoimintakokeiluni keskivaiheessa itseni irti. Kelaa nyt!! Vuokratuen vuositarkastus tehtynä. Ei estettä toimeentulotuen maksamiselle. Mihin mä tahdon enää sitä alkoholia sekoittamaan elämääni? En minä halua enää mihinkään nousta ylös. Occultan linssi hohtaa sinisyyttä. Occulta - Lumoutunut
https://youtu.be/v2kyjDL0MyQ


Ja jossain vaiheessa se VIHA nyt äkkiä purskahti esiin. Varovasti, ettei vihan ja rakkauden tasapaino järky.

Mystinen kuolemanrajakokemus - Perttu Häkkisen vieraana Leo Näreaho. Kuuntele Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-2999258

Tahmaiset (audio)klipit; Et osaa katkaista sitä karmojen ketjua, johon olet ajautunut - eli siirrät vanhoja taakkoja eteenpäin etkä näe, ettei sellaisen ratkaisun tulos ole hyvä.

Kyllä ihmisen täytyy osata ajatella omilla aivoilla. En minä suhtaudu siihen kielteisenä asiana. Siihenhän se jooga justiin auttaa, se opettaa hiljentämään ulkopuolelta tulevat vaikutteet. Peace & quiet. Se on hiukan hassua kun vuosikausia mieltä hiljentävä ihminen ei enää huomaa ajatusten pysäyttämisen muuttuneen harjoittelun itsetarkoitukseksi  -  jos nyt ymmärrän tuota termiä oikein. 20 vuotta vanha polo-sport hajuvesi hikihupparin kainaloissa tuoksuu ihan metsälle jos sen jättää pariksi viikoksi henkarille. <-- Ja nyt. Tuon ajatuksen päälle ei tarvitse toista ajatusta henkistämään se. Mutta jos mieli on hiljaa niin tuon ajattelemisen jälkeen se siirtyy vaivattomasti seuraavaan asiaan. Mitä muuta sitä oikein vaatii kuin ajattelun kirkkautta? Ainiin se on ihanaa kun joogailun tuloksena mieli näkeekin omat epäpuhtaudet. Aivan fantsua. Lisäksi voi käydä niin että mieli menee minne menee ja keksit lopuksi kirjoittaa tähän; eikä siinä ole mitään pahaa.

I can feel the hammer; breakfast with two eggs. Jalapeno pineapple warm cheese bread + 3 cups of coffee. Broccoli + meat tagliatelle  ..  thank you! Delicious.
You know? It's a greed = I want to myself. Grows to the point where you feel, others don't deserve. Forgetting //in a balanced way, to pay a moment of attention to the have-nothing part of humanity today  .. 
Mun Lenovo ja Maskusta kannettu kuudenkympin ale-pöytä. Ovh joku yli 130e. Ei siinä ollut kuin 2-3 mm² pala irronnut maalipinnasta. 

Mieti kun tekisi blogin, jossa kritisoi muita joog-blogeja ^^
Se on just kun en voi olla puolueellinen - tämä ihminen tässä kuuluu parempaan (esim yoga) kulttuuriin, joten kohtelen häntä eri tavalla huumekysymyksissä. Mut jos puhutaan kulttuurillisesta ehdollistumisesta vaikka uuden tabletti-tietokoneen hankinnassa, niin osta ytetty-kä. It's irrelevant to critize that!!

Onko ollut stalkkaaja-ghouletteja?
Yoga ei sanonut; menkää kulttuurin syvänteisiin, muuttukaa epätasapainoisiksi.
That of course you gonna win the patience battle.
Yoga isn't necesserally the good life we sometimes see on TV.
Bypass the ego, alone.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja