Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

Etene tähän rauhaan rakkaudella ja totuudella.
Mitä muuten, märkvärdih
Å
Astangan ikoni Suomessa
Noh
Potkut
C'mon




Se on saastumaltaan kuin rokkari
Että hyvät ihmiset tekisivät oikein
Että muiden 'vähän pimeyttä' vain jatkaisi olemista vähänä
Se muuten alkaa kasvamaan, koska otat aina vähän lisää. Etkä huomaa että se on lisää. Lisää.
En yrittänyt olla mikään mutatoitunut ihmissyöjä-gekko
Halusin vaan keksiä jotain uutta sanottavaa.

"Et edes sano hellou"!!
Heti alat vaatimaan
Ifall du visste vad jag har, så...  .. .
Kuka nyt sitten minut haluaisi?!
-"Minulla ei ole mitään", sanoi vanha mies
Kemin sairaalassa
Ja minulla vain nilkka paketissa oli xD

Aika magneetti
Yes I'm a madman, and it would be better
For me to get shot, because
I'm out of control after hitting anything
With an 8-year trajectory

Mökä-öljy = Saastunut
Omat odotukset aina Tyylipuhtaasti päin vittua
Opiskelen odotusteni hienosäätöä
Créme Frâiche käy majoneesista ihan milloin tahansa
Voisi lisätä, että opittuasi sen onnellisuutena kun kaikki menee pilalle, voit ehkä pitää jopa viiltohaavaa itsetunnossasi polkuna kohti SMITAA, eli samaistumista sieluun.

Liittyyköhän se diablera-joukki siihen miten heikkoja miehet on tussun edessä? Se että homma kuulosti muropaketti-shamanismilta. Kunnes joku antoi panoksensa folkloreen aidolla knowledgella mitä on sielun matkaaminen toiselle puolelle. Tuonpuoleinen on mahdollista kokea koska sielu ei kuulu ensinnä mihinkään muuallekaan. alunperin.. Tämä on siis ihan täysi kusta-pää mielipiteeni* Unio Mystican painamaan kirjaan Don Juanin opetukset, Carlos Castaneda. Muistaakseni kommentoimani osa diableroista alkaa jossain sivuilta satakahdeksankymmentä-äx.
*Jolla voi pyyhkiä persettä


Jooh. Huomasin khyllä eilen kun yksi tuttu kävi täällä pyörähtämässä etten minä osaa enää puhua ihmisille. Että tuota noin niitä (va heter det nu) sanoja ei millään löydä pitämään keskustelua kiinnostava. :D  Se miten joku narahtaa SmartTV:n mikrofonin takia RKP:lle. Mistä vitusta sitä tietää lähettääkö se kun laite on WiFi-verkossa? Ja skitsofreniasta menin mainitsemaan että kaikki liittyy kaikkeen. Ei vaan yhtään moniselitteisemmin sitäkin voinut olmaista. Mutta MJ sai minut sanomaan aamulla itselleni, että ajattelinhan minä sinua sentään koko aamun kun siemensyöskyn voimakkuus oli epätavallisen korkea. TOKI TOKIG osaan leikkiä, mutta asteikolla vihr-kelt-pun niin täälläpäin se hernemaissipaprika on useimmiten ihan vain paprikapaprikapaprika. Jonkun niMIA saattaisi emäntänä jopa toivottaa tervetulleeksi kokeilemaan. Voi Herra Jumala.

Miksei psykoosin määritelmä voi olla; ylivilkas assosiaatio sanojen, tapahtumien ja oletetun yleistietämyksen välillä? Sitä paitsi monilta menee ohi se, että tämä -vaikeus erottaa totuus epätodesta- liittyy ajatuksiin. Tällainen psykootikko kamppailee jatkuvasti pitääkseen mielen keskittyneenä, koska ajatukset on niin epätodellisia. Ainakin itselläni on aina päällä joku vääntö johonkin suuntaan, jos niin voi sanoa. Psykiatrian termeistä nyt viisi. Pointti oli vain sanoo: Mullon jatkuvasti ajatuksia jotka ei ole totta. Joskus on ylimääräisiä ajatuksia eli täysin kontekstista repäistyjä jotain saamarin sivukommentteja, joihin se mieli heti assiosioituu tai vähintään ottaa vaikutteita. Elikkä tarkkaavaisuus koetuksella, ja itsenäinen tavoitteellinen toiminta ikään kuin hyllyllä. XDD

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

fi blogien kommentteja