Kirjan nimeämisen sietämätön vaikeus

"vaikka resoreista löystyneitä kalsareita voi vielä käyttää yöllä"

Päiväkirjamerkitä 9.3.2022 illalla:

Oottaa paluuta
Du e vikti
Skrattaa
När tar kriget slut, frågade unga ting..
Dum Ess

..-..why do we want to be so understood? The brain may not as a matter of fact work /be able to work optimally without that feeling. It really is something like the hermits dilemma.

Huume- ja anoreksiaihmisten kanssa voi olla hiukan vaikeampaa kuin vain muistaa senkin asian pysymättömyys, että vaikka resoreista löystyneitä kalsareita voi vielä käyttää yöllä, niin nekin poistuu käytöstä. Hups! Kävipä arvaamattomasti kun en muistanut mitä sköggöä vuosien ehdollistuminen holtittomaan rahankäyttöön on. Ettei siitä pääse pois. Omasta mielestäni kyse on kuitenkin taidon unohtamisesta. Vai pitäisikö sanoa että se on karman puuttumista sen asian kunnioittamisessa, että joku niitä satoja eläkkeitäkin hallinnoi. Koska ei se ole vaikeaa kun sulla jää kuukaudessa laskujen jälkeen perusosa, eli n. 503e perustoimeentulotukea. Hävisi itsellä neljässä päivässä. Viinaa ja ruokaa. Yhden huutokaupan voitin ja maksoin Brad Warnerin Hardcore Zen suomennettuna.


Olisi tuossa pari-kolme aikas painavaa asiaa sisältävää tekstiä oikeastaan julkaisuvalmiina. Mutta jaan vain tän päiväkirjan. Se kun viinapää kestää tuhottomat nousut niin siinä menee kolme yötä ja neljä päivää ilman muistia. Löytyy kuitteja ja joskus digikuvia. Törkeitä tekstareita. Tiskiä. Pyykkiä. Oksennuksetkin puoliksi ohi pöntöstä. Mustelmia. Muttei itsesääliä. Ei itsesääliä. Eikä pettymysten aiheuttamaa selkärangan taittumista. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja