En ole myötätuntoinen kaikkia kohtaan

Turho Kalevi Kessunen
Älä työnnä. Älä tee mitään.
I can feel the pain of failure and it hurts to laugh, cause I've got a broken rib.

Det är nånting som jag inte bara kan peka fingret med.

Ootko koskaan kelannu, että kun Amma sanoo; kaikilla asioilla on oma dharmansa  ..  Niin asian voi ilmaista myös suomalaisittain, sillä tavalla - ilman semanttista pöyhkeilyä - että mitä koet 'oikeellisuudeksi' tietyssä asiassa on sen pelin henki. Tulenkantajatkin julkaisi singlelohkaisun Pahat Viinit, jossa extraraitana oli tämä Pelin Henki kappale (jos nyt muistan oikein).

En mennyt yhteiskuntaan takaisin koska halusin osoittaa siellä elävien ihmisten alemmuuden. Enkä tehnyt sitä todistaakseni, ettei nk. henkisellä opiskelullani ollut mitään väliä (koska olen samalla tasolla kuin muutkin [jotka eivät ole tällaista oppia saaneet] tässä yhteiskunnassa). Tein sen itseni takia, etten sortuisi pitämään henkistä tietä jonain tavoitteiden saavuttamisella tekopyhästi itseään Jumaluutta kohti nostamisen tekniikkana. No eiks ole huisin kivaa kun oivalsit jotain? Valmistaudu oivaltamaan että kaikki mitä olet tähän mennessä tiennyt on ollut väärin. Ehkä sitten aletaan puhua jostain ihmisyyden tasosta, jolle pystyy todellista viisautta alkaa rakentamaan, kärsimättömästi tottakai!

Was there an attempt to somehow enjoy the zazen I just sat? I can't figure out what an "absolute memory" means, as mentioned in the book Yoga Mala, by Sri K P Jois. Today I felt that my memory only started working once I left my home @11am just to walk to the store and back - and the act of walking made it possible to remember things, eg. a situation where I heard a young girl comment something to a friend of hers and dance outside in shorts and which I later considered an omen.

Heti kun minulle tuli hyvä olo ,  yritin alkaa parittamaan itseäni muiden ihmisten ajatuksiin.

Va sade du?
Nyt tajusin mitä se työllistymisyksikön ehdollistuminen / koukku on!! Jos lähet kälppimään niin KAIKKI MUU ON TYLSÄÄ. ainakin jonkun aikaa.. riippuu ehkä siitä kauan sä annoit niitten nussia sua perseeseen. Vittu onneks mullon saatana sen verran itsekunnioitusta että keksin parempaa tekemistä, vaikken tässä masennuksessa juuri muuhun kuin itseni ja asuntoni huoltamiseen kykene. Fuck! Ja mä viel menin kaksi kertaa takaisin vaikka otin loparit ensimmäisellä yrityksellä. Sulkijalihas venytettiin niin auki että ihme kun pysyy kalsarit edes päivän kuivana. Hyi vittu sitä koiranpaskan hajua niissä puistojen ynnä muiden kävelyttämisreittien kadunvarsiroskiksissa. Hyi saatana!!

Tämä masennus vaan estää minua olemasta sosiaalinen - en pysty sietämään itseäni sellaisena kuin nyt olen. Mitä helkkaria, minulla on Ruutu+ maksettuna pari kuukautta mutten ole yhtään kiinnostunut katsomaan edes elokuvia. Zazenin aikana kuitenkin kelaan, että on siellä Yle Areenassa kovasti ohjelmia joista olen kiinnostunut. En vain enää saa sitä merkityksellisyyden tuntua lisättyä omaan katselukokemukseen. Alkoholi auttaa siihen mutta saa aikaan muistinmenetyksen.

Molemmat heitettiin mustimpaan kadonneeseen tummuneeseen. Kävin taas auringonlaskun aikaan metsätien kävelyreitin. Kyllä sen mielestäni voi nähdä harjoituksena -> tuli fiilis että olen valmis tekemään tämän. Kävelyllä muistin kolme tärkeää asiaa, muttei ollut muistiinpanovälineitä.

24.3
Et sun mieli menee sen lineaarisen prosessin läpi, muttet pysy aitona itsenäsi.
Kaikki olisi helpompaa jos vain myöntäisit että olet tyhmä. Koska nyt sinusta on paljon enemmän haittaa yhteiskunnalle, kun luulet että olet ylivertainen.
Yritä nyt keksiä joku keino ilmaista sitä mitä sä mietit, koska jos alat patoamaan sitä; you're fucked!
Niin ja sitten pitää aina myöntää se että olet päässyt pidemmälle kuin minä --> joten pystyisit auttamaan minua tällaisen yliajattelun... yli.
Nonii-aa ennen kuin nousen sängystä, muistuu mieleen yksi en tiedä oliko kirkossa vai missä. Mutta kuulin tai luin että Jeesus oli sanonut: "Tee mitä pystyt ja se vapauttaa sinut." Mutta kelaa josse olikin: "Do what thou will and it will set you free."



Tässä zazenin jälkeen ensimmäistä kertaa näin adlibriksen mainoksen S.Ph-pelissä ja siitä tuli mieleen Janne Kontalan kirja Jooga-Sutra. Koska se on ainoa kirja jonka olen koskaan ostanut sieltä. Mutta ryyppääminen & valvominen on pilannut tekstitaitoni ja kirjoitustaitoni. Toisaalta enmä kyl ikinä ollutkaan hyvä xD. Tuli vaan tossa mieleen sellainen, että kautta kissani kehräämisen, kuinka pystyisin vapauttamaan itseni tietämättömyydestä? Tai sen pimeydestä? No tietenkin laittamalla valot päälle huoneeseen ja istumalla zazen. Se on vaan niin kuumottavaa kun Janne K sanoi Yle Areenassa Tiina Lundbergin ohjelmassa, että joogassa kannattaa varautua pitkään matkaan. Se on kuumottavaa!

Älypelit voivat c: kehittää strategista ajattelua. Ne opettavat siis kuinka iskeä naista. Nainen on sellainen pommi ettei sitä pysty purkaa vain saapastelemalla estradille ja ilmoittamalla itsestään poikamaisesti jotain itseriittoisen hurmaavaa. Mut strategista ajattelua siinä mielessä että uusi peli asettaa uuden haasteen, ja se haaste on ettei etukäteen tiedä kuinka siinä pärjätään.

Oli jotenkin tyhmä ajatus että Amman onnellisuus olisi riippuvainen siitä, pystynkö minä itkemään ruokailun jälkeen muistaen ne ihmiset, joilla ei ole mitään. Amman pitää tuoda meitä lähemmäs toisiamme. Olla linkki välillämme.

Kelvon sua pintteli
Had I chosen differently - I really don't know - I could be doing anything
Tää tilanne (saattaapi olla) ja onkin tyhjä kaikesta tuota noinaa mieliala-fundeeraamisesta.
Mutta minä aion pitää yhden käsivarren pituisen välin kaikkeen ihan vain vapaan tahdon nimissä. Vaikka uskonkin että Amma on myötätuntoinen kaikkia kohtaan.

The ideal of my pure practice!

Kun se on vaan jatkuvasti sulle JOKO TAI, etkä ole tietoinen siitä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja