aivan järkky moka makuuhuoneessa

Tämän blogin isäntä, tässä sinulle: 
.
Onko siunattu olo, onko guru-fiilis? Oletko varsinainen epäsivistyneiden joogien surmaaja?

Vai olikstää sulle vaan jotain rakkautta & piikkilankaa, missä ymmärrät paremmin kuin muut, ettet ymmärrä..?

-.-   -.-   -.-
Ei näitten mun tekstien arvo ehkä olekaan siinä, mitä pystyn sisällyttämään niihin. Tai varioiva tyyli, taikka uudenlaiset ajatukset. Tehnyt tätä sen aikaa että se ite tekeminen on se arvo.. Sitä on hiukan outo selittää. Kun mieleni ei ole mitenkään erityisen keskittynyt eikä boundary-defined. This isn't prowess, it doesn't impress. Mutta sen luominen merkitsee jotain! Jospa = viime kädessä todiste siitä ettei kognitiivinen toiminta ole lakannut.



Toisaalta se on fakta että saan zazenin aikana todella korkean laatuisia ajatuksia. Niitä _hankala_ muistaa sen istunnon päätyttyä. Ja ne istumisetkin vaihtelee, koska saman päivän aikana voi tulla hyvin painavasti itsekriittisiä loppusuoria, ajatuksia siitä että otanko ne lihapiirakat ja nakit nyt jo pakastimesta sulamaan ja niin edelleen.


Kävelyllä mietin sitä luopumista. Mikä jatkui zazenin aikana. Ja miksi niin paljon ajatuksistani on vain sitä mitä muistan?


23.2 2022 klo 20.11 olipa mielenkiintoinen zazen. muistin taas että mulla on skitsofrenia. Olin sairaudentunnottomuuden ja psykooseille tunnusomaisen urautuneisuuden takia unohtanut; enhän mä osaa enää mitään. Opettakaa voisilmä-pullan leipomista. Tai F1:sen ajamista, koska ne on nyt mulle yhtä vaikeita. Istuin ensin n. 18min ja tein päälle 12min kinhiniä, kävelymeditaatiota. Sitten vielä 31min zazen ja onnistuin tosiaankin taas muistamaan säälittävän tilanteeni. Mikäköhän vittu siinäkin oli että lapsena oli pakko päästä Serenaan? Siis kun ei se ole aikuiselle loogista että hujujen ja mainosten perusteella voi nousta niin voimakas tarve olla yksi niistä, joka saa sen kokemuksen.

https://backinthe-days.blogspot.com/2021/11/cr-snow-ja-olkien-kohautus.html
Hyvän ja pahan erottelu vaikeutuu iän myötä

HARE KRISHNA HARE KRISHNA KRISHNA KRISHNA HARE HARE
HARE RAMA HARE RAMA RAMA RAMA HARE HARE

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja