Please forgive me..

Siis kun projektoit totuutta opettajaasi - koita joskus projisoida valhetta, katso miten käy  ..   Ei siitä mitään harmia voi seurata    ....    Tulet todennäköisesti huomanneeksi kuinka paljon, tai kuinka vaivattomasti oman mielen odotukset pystyy silppuamaan. Enkä sanonut kuinka paljon ne oman mielen odotukset vaikuttavat havaintoihin, mutten edes tiedä miksi. Onko pakko tietää kaikesta kaikki, ennen kuin pystyy luottamaan toiseen?

Taas löytyi BCAA 180mg ja Olvi Mansikka drinkki tölkit. Tilillä oli vielä 23senttiä joten sain Ässästä kaksi Nescafé kulta pikakahvi-annosta á la 25senttiä. Sopiiks mulle tällainen tyyli? Sain kuitenkin diakoniasta viime viikolla sellaisen 100e arvoista lahjoitusruokakassia. Lohifilee 15e. Hummus-Halloumi bowl etc.

https://josefin-bahir.blogspot.com [muistiinpanoja syksyltä 2021]

Mutjoo!! Oli kiinnostavaa pitää säännöllisestä joogaamisesta taukoa. Ei tässä oikeastaan muuta. Olen sanonut outoja juttuja täälläkin /myös(kin) täällä. _ unsusp.blogspot.com ___ Se kiinnostava asia oli aloittaa harjoittelu ilman auktoriteettia. Oman harjoituksen vaikutukset sai todentaa itsenäisesti ja eteenpäin kehittyminen onnistui. Se mitä sanoin tuolla blogissani, bramiineista ja vähäisimästä poikkeuksesta sääntöön liittyi lasten karkkipäivään. Samaan kappaleeseen taisi lipsahtaa myös sen hetkinen ja ehkä kohtalokaskin omanarvon tunteeni suojeleminen bramiini-jackasseiltä.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja