pe 18.2 2022 kävelyt kävelemättä

Paras panokone jätti
Yks-kaks


My source of paranoia is to continuously think; mitäköhän noi ajattelee musta?

I'm not sure yoga is supposed to do that - it's just a feeling of; I'm free from addiction. And by that I mean a sense of suchness, eg. a library-loan. Is just a dull loan (and here yoga is supposed to make you stop over-thinking it, instead of spiraling away from control out of lust).

-.-
Ole tyytyväinen siihen mitä saat, koska se mitä olet antanut.. Se ei ollut sinun muutenkaan - se vain kuului sinulle. Niin. Sä voit myös olla tyytyväinen; se on täysin mahdollinen vaihtoehto (josset oo huomannut). Pysyttele siis tyytyväisenä.
-.-

Voihan se vainoharhaisuus toisaalta olla riittämättömyyden tunnetta. Ja kun en saa tunnustusta, mielessäni käynnistyy prosessi, jossa epäilen muita; ehkä he ajattelevat nyt bashaa minusta/ puhuvat toisilleen minusta kuin olisin huono, naurettava enkä ihailun arvoinen. -> Kuvittelen alitajuisesti että tehtäväni on pullistella. En ehkä ymmärrä ettei elämäni ole ESITTÄMISTÄ varten. Mikä ihmeen ohjelmointi tuossa on takana?

]Ehkä[ lihansyönti ja TV:n katsominen on tehnyt minut niin sakramentaalisen toivottomaksi tapaukseksi. Kun minä en nähdäkseni tajua/käsitä, että se halun tyydyttäminen ehdollistaa minut siihen, ettei sen halun tyydyttäminen ole spesiaalia (vaan siitä muodostuu käyttäytymismalli, josta en päästä irti).

It never occured to my mind. Big River. I play Fallout: New Vegas every day after breakfast. The soundtrack is more than a gameplay time-pass.


Nyt mun kirjoittaminen meni tähän päiväkirja-moodiin. Paras lopettaa.
-panokone

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja