jätetään tämäkin taas vaihteeksi tähän

Kun ihminen ei tee harjoituksia, se ei pysty ymmärtämään noita juttuja. Esim. omaa vainoharhaisuutta. Ja minulla on nyt niin kova paikka myöntää, että alkoholi pilaa elämästäni kaiken  ..  Sitä ei vaan pysty lopettamaan koska se toimii liian hyvin.

-tekstit jää editoimatta
-hyvät muistot kirjaamatta
-sosiaaliset taidot petraamatta

Se vaan on epämiellyttävä totuus kun tajuaa zazenissa että tämä on tässä  - enkä mä tajua miltä tää mun teksti kuulostaa - kaikki tapahtuu tässä nyt. Hetkessä elämiseen kuuluu pelko luopumisesta. Tulevaisuuden ja menneisyyden vaikutuksesta irtaantuminen auttaa harjoittelun esiin nostamien skitsofreenisten oireiden kanssa elämiseen. Vainoharhaisuudet ja se fakta että kun pidän silmiä kiinni näen juttuja.

Ärsyttävimpiä on ehkä ne hetket kun joku tietää reaaliajassa mitä ajattelen. Tämä on sitä viisauden tahriintuneisuutta. Älykkäät ja luovat ajatukset sisältävät melkein aina sen, että jompikumpi tai joskus satunnainen, elämäni joogapolkuun kuuluva minulle tärkeä henkilö tajuaa saman. Enkä minä selvinpäin uskalla kertoa tästä kenellekään, paitsi blogilleni jolla ei ole lukijoita.


26.2. Klo 2.24
Tässä pysyy vesi
[Some short dialogue] Penetra71ng the .. .. Seems like the only sun for the weekend. [Joku sana] Every appointment from now on.


Kofeiinittomuus. Kasvisruokavalio ja vähä-unisuus. Siinä on kolme oivaa keinoa päästä tietoisemmaksi -.- Miten citta odottaa asioilta rajasista vaikutusta. Miten citta on kiintynyt intohimoisuuden tulokseen asioiden tekemisessä. Miten rajas oikeastaan sytyttää kipinän lailla mieleen turhia ajatuksia. -.-

Rajotukset; Ne ovat avuksi myös laiskuuden poistamisessa koska niiden avulla tamaksen suhde rajaksen määrään vähenee, mutta ongelma on vieläkin liika rajas mielen sisällä , mikä tietysti vaatii paikallaan pysymistä eli omassa tapauksessa zazen-harjoitusta. n. 3h päivässä. Ei rajas ole mikään vitun lelu jolla lisätään motivaatiota tehdä harjoitusta. Se on saatana vaikein asia pitää poissa mielestä (koska sen olemassaoloa ei voi kokonaan poistaa). "The only thing we are is the result of what we have thought." & "The hardest thing is to be without passion." -Buddha .

Hän käyttäytyy hyvin. Ei ympäri
Syö pääs gerberos

Eli sä olet kirjoittanut kirjan mitä jooga merkitsee sulle sun elämässä. Onneksi sinulla ei ole alemmuuskompleksia niin kuin täällä päässä, koska se merkitsee että tulen aina vain uudestaan sen alemmuuskompleksin kanssa tekemisiin. Mikä taas tarkoittaa että minun täytyy saada alaston neito kanssani makaamaan samaan sänkyyn. Piereskelemään

[Juoppohulluus] Etsä pysty tietää sitä ilman, että olet pystynyt parantumaan siitä. Meinasin sanoe, attä kun koet sitä et tajua sitä. Sä et vaan oikeesti pysty tajuamaan kuinka vitun vammaselta sä kuulostat. Ja silti sun pään sisäisessä maailmassa baarikeskustelun totaalisesti absurdi eteneminen ja kulku on jotain tärkeää(kin) tärkeämpää. =D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja