1st chapter yesterday from

You have a misunderstanding how difficult some things are to understand. Without both-and logic your path is blocked. Forever..

Kun minä en edes tiedä mitä tiedän.. Jos osaisin kertoa sinulle joitain ilmiöitä joihin olen törmännyt. Kertoa ne oikealla tavalla niin se olisi naurettavaa. Eilen kuuntelin ennen nukkumaanmenoa Perttu Häkkistä haastattelemassa "Digi-Troll" Jorma Elovaaraa. Siinä oli muutamat aika hauskat huomiot. Ohjelman nimi on "Keitä hipit olivat"?
Kuuntele Perttu Häkkinen Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-3453000

Sut & mut on pilattu niin perusteellisesti sen peruskoulu-instituution toimesta. Että nousee halu opettaa. Ja onhan se nyt ihan perustavanlaatuinen väärinkäsitys, jos jooga, sen sijaan että se lisäisi yhteenkuuluvuutta aiheuttaakin fiiliksen olemisen tavasta, joka muistuttaa olemista yksittäisenä saarena. En tiedä - masennukseni saa pohtimaan näitä tällaisia. Yhteenkuuluvuuden tunne siitä, että ollaan samoilla 'domaineilla' korkeampien tietoisuudentason tilojen saavutusten osalta.. Eikö kuulostakin jo aivan kultti-meiningiltä? En teidä onko se sitä. Mutta oma masennus ei useimmiten anna minun nousta yhtään korkeammalle kuin tämä.

*Ihmisen on pakko alkaa koittaa vapautua ahdistuksesta jatkamalla karman ketjua itseään heikompien ja nuorempien ihmisten rankaisemisella.* Sitähän se koulu on. Se on seisomista luokan edessä yksittäisenä saarena, huutamista. Jopa muiden pitämistä itseään tyhmempinä. Yhessä tv-ohjelmassa jopa sanottiin, että huutaminen on väkivallan ensimmäinen aste. Taisi olla Peter 'mikä sen öljyfirman nimi nyt olikaan' sarjasta Heartland. xD

En muista ketä lainattiin, mutta sopii hyvin tähän. T McKenna lainasi: "I can't understand you, because I lean over your meaning's edge, and I feel the dizziness of the things you have not said."

Vittu mikä aamuteksti. Hyvää huomenta! 25.2.2022 .. Nyt harjoituksen pariin. Zazen it is.

-dodiih- Olipa taas paskantärkeitä ajatuksia sen zazenin aikana, joita en enää muista. Toisin sanoen ne olivat tunteita.* Mutten muutenkaan koe että henkisten harjoitusten tarkoitus (tai tässä tapauksessa omien taitojen esille tuominen) olisi pelkästään tuoda sieltä harjoituksen-aikaisesta tilasta jokin uudenlainen ajatus muiden näkyville. Kuin kissa joka tuo tapetun hiiren ulko-oven eteen. Ei, kun pitää sitä analysoidakin. Ja se että psykedeelisiä tiloja pystyisi kuvailemaan. Pakko jättää homma sellaisille joilla on luonnollinen taipumus osata erottelukyvyllä pukea ne oivallukset sanoiksi. Ugh!

Siis kun ei tässä ole kyse mistään rappioromantiikasta, missä.. eiku  ...  vielä yksi zazen ennen aamuteetä p:

*En pystynyt estämään tunnetilojen vaikutusta ajatuksiini. Mut kylhän mietiskelyssä usein tulee sellaisia, että muistaa jonkin merkitykselliseltä vaikuttavan asian, esim. unesta tai vaikka jostain mitä korkeampi itse on jotenkin yrittänyt tuoda esiin omalle päivätajunnalle henk.koht käyttöön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja