15. & 14. helmikuuta

15.2
Viimeinen kerta = youtu.be full of shit and you just can't admit it. Tai, se on ihan sama "mitään sanomaton" vale, joka kerta.

Perustin Asphalt 9: Legends pelissä klubin nimeltä PARANOIA PARANOI, jonka motto on; "SmartTV has mic ON 247." Kuvauksessa näkyy myös maan lippu, eli Suomen lippu. Kysyin chatissa: "ketään suomesta" ja meinasin hillittömän iloni ja aurinkotervehdysten parantavan vaikutuksen energisessä tiimellyksessä lisätä: "täällä poliisi."

Maybe I'm just imbalanced and nobody likes me because always in conflict..


Hän käy aivan täysillä taisteluun ..  taisteluun,, taisteluun .. koko maailmankaikkeutta vastaan - koska puuttuu koko idea antautumisesta. Alkaa toteuttamaan äkkiväärästi piilotettuna olevia halujaan. Kuten esim. turha juoruilu. Ei siis kestä yksinäisyyttä  ..   ihmiset jotka käyvät hermoilleen hän sysää taitavasti yhteiskunnan sallimien lakien rajoissa sivuun.

Aah! Kuuntele Perttu Häkkinen Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4296902 Ohjelman nimi; Aleister Crowley muistoissamme. Vieraana M. Meretvuo. Haastattelussa myös Jussi Sohlberg.

Katso kun siis joku voi olla book-smart tai sitten street-smart. Käytännön viisaus on kuitenkin eri asia kuin jokin valmiiksi erottelukyvyn avulla tuotettu kirjan teksti tai äly-akateemikon 100t. editointia sisältävä kirjoitettu kirja. Kirjaviisauden lajihan monille on se luontevin tapa aloittaa oppiminen. Voi kuitenkin olla että pääsee tilanteeseen, missä; "you have to unlearn everything you have learned."

Siinä ei auta muu kuin radikaalisti vähentää teorian lukemista. Uskaltautua oppimaan maailmankaikkeudelta itseltään ja mennä tilanteisiin, joissa sitten lopulta testataan se ymmärryksen taso. Opiskelusta on ehkä tullut liian konemaista. Mun käsittääkseni tämä on aika kriittinen vaihe koska päivään mahtuu kymmenittäin hetkiä, joita pystyy kuvailemaan parhaiten englannin kielellä: Missing the Point. Joka on myös Patañjalin Jooga-sutrassa yksi yhdeksästä joogan esteestä.

Yeah.. I'm insane AND I'm alone.  Haluan vain sisäistä oppimista, toisin sanoen Atma vikaraa & alert awarenessiä, siis śraddhaa.
-Se, joka kohta itkee, ettei sen muistoja voi sälytä pois.


14.2
Mikäköhän usko meillä on, että elämä kohtelee meitä ihmisiä aina parhaalla mahdollisella tavalla? Mitä jossei se vaan joku päivä enää jaksa? Oliks tää aasinsilta; take care of yourself, cause no-one else will..?

Koko se rakenne jolla me arvotetaan viisautta perustuu tällä hetkellä JT-logiikkaan.

Meidän tulee olla metsästäjiä. Kun mielissämme vilahtaa erityinen ajatus emmekä ehdi sanoittaa sitä, se unohtuu. Mutta metsästäjä pysähtyy odottamaan.. Hän odottaa niin kauan että tuo uudenlainen ajatus ilmaantuu taas ja valmiudestaan hyökkää holtittomalla energialla sen kimppuun sekä painii sen kanssa , repien huutaen ja kirkuen! Kunnes saa sen taipumaan sanoiksi.

Oletko koskaan testannut kuinka itaralta tuntuu nunnan kaapu? Sehän tuntuu samalta kuin että; The element of surprise in bed is a big black cock ja Shunryui Suzukin lasit.
-.-

Ehkä mä yhden apua-äijän kestän
Hör du..
Nyt siitä nousee savu

Temponaut. 14 2 2022 did 6 zazens. 3SNa + 3b
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja