nopeita pelejä

Hello world!
Tossa oli kaksi-3 #vittumaista harhaa ja yritän muistaa ne. Pelasin Asphalt 8, ja 1 tuli King's Highwayn loppua kohden kun hävisin gauntletissa. 

Toinen tuli gauntletin viidennen vedon aikana ja ilmeni tiedottomana *jonain*, mikä aiheutti tiedon prosessoinnin virheen, joka pilasi keskittyneisyyden (totuudellisuuteen). Mutta ennen kuvailemaani ensimmäi.. 

En pysty kuvailemaan sitä ensimmäistä mutta se liittyi siihen että normaalia pidemmän ajatusten linkittymisen keskeytti kontraindikaatio sen ketjun ajattelussa. _halusin liikaa_ Ja koska sitä ennen tuli [ja sitä aikaisemminkin ko/kö??!] tietynlainen ajatuskaavoihin tai -tavaksi muodostunut hetkinen niin ... sitä seurasi kuvitelma että pitkän aikaa ajattelin taitavasti. 

Mutta koska alun alkaen ketjuun oli mennyt heikko lenkki niin se ei, tai minä en saanut aikaan täydellistä lopputulosta. Mihin tosin olen tottunut ja tieteellisestä näkökulmasta erottelemaan oppinut, ettei älyllistä lopputulemaa ehkä pysty jokaisesta a---  siasta antamaan. Does it make sense? 

Do you get it, niin kuin geshe Thubten Sherab useamman kerran opetuksensa aikana kysyi meiltä kuuntelijoilta. Joskus 2010 PFMT:n järjestämässä opetustilaisuudessa, jonka esittelyillassa käsiteltiin aihetta "How to transform problems into happiness." 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja