Huutaa Huutamasta Päästyään

Not only did I conduct myself as perverse sluts, I laughed out loud to boys sending private pics (of their ...).

I don't think you understand nothing how tasteless a guy I am. But I have subtle intuitive thoughts I still can't bring back in any form. Yesterday I even thought that the more I struggle to change who I am, the uglier it all gets.
-Lee Kayie

But my horse took and died.

White

Katso Noitapiirit - voimia arkeen loitsuista ja korteista Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-50569688 osa III
Lopussa hyvä biisi.. "can't let them take my soul."

Tässä on vielä mun blogi: Herännyt hermostoon.. https://juhani-saarilehto.blogspot.com


"Then I take my word from you." -hahmo unessani
-Hohtamo 666
5d summer swab (myymälöistä kautta maan)

Oracle; sometimes it's so stupid you MUST say it - and it's
Mä kokeilin sitä #gluten-free yksi kesä aika pitkäänkin, mutta olin silloin niin sairas etten tiedä huomasinko mitään. Pyörryin esim. verikokeissa..

Hyviä omenia ja happamia ovat, sanoi kettu pihlajanmarjoista



En minä kyllä muista mitään tuollaista  ..

What is that energy? Is an alarming thirst for freedom so huge, that my "directness", as a value puts people off?

Sanskrit

Kuuntele "Vapauttaako zen illuusioista", Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-3802977

Ensi yönä en luo yhteenkään toiseen ihmiseen kontaktia. Sydän ei ole auki; tämä on henkilökohtainen katastrofi ja näyttää ulkoapäin skitsofrenialle.

Kökkö se tulee.. Onkse totta, että toinen henkilö on nähnyt minussa rauhattomuutta ja siitä lähtien pitänyt minua epätoivottavana henkilönä? Voi olla joo, koska enmä rukoile tarpeeksi rauhaa.

Polttarit = make you feel sick about your single-life. Tai et tulevaisuuden sanoista ei ole vielä tietoa (unohda tänään se lupaus jonka tulevaisuudessa annat).

Se voi olla että tämä on sellainen kaava jota toistan, ja sitten ihmettelen miksi onnellisuuteni aina on pysymätöntä. Ikään kuin tyhjä päivä kalenterimerkintöjen joukossa.

Kuuntelin äsken McKennaa ja nukahdin, mikä johti uneen jossa olin kahden frendin ja Terencen kanssa Riigassa. Käveltiin ympäriinsä ja hän jutteli samoja asioita, jotka tässä Tree of Knowledge workshopin nauhoituksen osa kolmessa voi kuulla. Yritin ostaa hotellin receptionista ateriaa, mutta pankkikortilla ei ollut rahaa. Menin yläkertaan ja yhdessä huoneessa istui seinää vasten mies ja nauroi.

Radical freedom is pretty nice; kellog's frosties is what it is - how can this breakfast be so exciting?

I just got three thoughts in my mind at the same time, is that even possible?

Yksi juttu vielä, sitten mietin julkaisemista .. Kirjoittaminen on huomattavasti vaivattomampaa ilman kofeiinia - eli luovuin siitä lähestulkoon kokonaan ja kohta tulee 2kk täyteen. Mä en pysty edes oikeasti kertomaan kuinka paha krapula nyt minulla on, mutta tekstiä tulee silti°! Se tekee minut onnelliseksi vaikkei tulos olekaan, mielipuolinen kirjoitti: hyvä. 


Mä uskon et Amma. Että hän todellakin valaistui aikaisemmassa elämässä. 
Minä
I never gave up Cristianity - cause I couldn't understand it.

"A bad day for the ego, is a good day for the soul." -Amma

Pystyykö ajattelemaan näin, harha ja väärinkäsitys = kuvitelma ja luulo? Tai just että väärinkäsitys on kuvitelmaa, ja harha on luulo..? Koska tämähän saattaa olla aivan idioottimainen kysymys. Aivoton.

I can do better. Oli noloa myöntää olevansa masentunut. Mutta just tää, etten mä siitä sen myöntämisestä masentunut. Siis tullut surulliseksi. Niin, et yksi juttu minkä muistin tossa äsken oli se mitä Äiti Amma kuiskasi darshanin aikana korvaani; my darling.
 

Kommentit

  1. Just et jokaista pitää kohdella yksilönä, muuten tulee moraalinen relativismi; kohtelet yksilöä kuin kohtelisit ryhmää. Hyvä esim. Jos osoitat sormella vaikka 12 henkilön ryhmää, yeah. It's fine. You get my point.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja