Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2022.

Jooga_Nerd

Kuva
Unessa ajelulla tuntemattomassa kaupungissa, kyydissä minä, Maija L ja Anna-Mari (nuoruuteni ihastus). [One of] "The characteristics of schizophrenia is to say it out in the wrong social ........" -Thou think that attachment is good, but who gave you the idea? -My point is that you weren't psychedelic so you were unable to resist the idea (that culture sanctifies attachment to things). Kuuntele Perttu Häkkinen Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-3834527 Sisältää Vilja Rydmanin haastattelun! Mä vaistoan sun rauhattomuuden - mutta mieleni keskittyneisyyttä haittava tekijä (?) aiheuttaa kokemuksen, jossa olen vainoharhainen että se toinen kyttää virhettäni päästäkseen hyökkäämään. Yhtä virhettä kyttää. Just a rejection of cultural conditioning isn't enough because it can lead to an obstacle called "faultfinding." Your mind just scans for problems everywhere... You don't win an argument with brain-power. That's an aggressive take on a debate.

psykoosissa

Bussikuski ei huomannut melkein minua tänään ja kun muut olivat ennen minua astuneet kyytiin ovi alkoi sulkeutua. Mitä se tarkoittaa? Olenko muille ilmaa.. Jos myöntäisin vain että kykyni käsitellä todellisuutta aktiivisesti hetkestä hetkeen muuttui psykoosioireiden takia kymmenisen vuotta sitten oleellisesti? Vaikeuksia joka elämän sektorilla joiden vaikeusaste oli usein liikaa että niiden yli näkisi ratkaisun. Ja kun saan asiani järjestykseen henkisillä harjoituksilla se aiheuttaa sellaista kipua mitä voisi sanoa peloksi. Minusta tuntuu että mantelitumake hälyttää eloni lopun merkiksi koska ulkomaailmaan kohdistuvat vainoharhat vievät huomioni sisäisen rauhan kokemiseltani (jonka pahoin pelkään muut vaistoavat). Se tuntuu vain että jollekin olisi ainakin joku kerta vielä tulevaisuudessa kerrottava heti ensimmäisellä kerralla oikein sanottuna, mitä nämä ongelmat pitkittyneenä ovat minulle tehneet.

a Friday without alcohol

Kuva
Tällaisen jooga-kirjan kirjoittaminen missä viet joogamielesi eri maailman osiin matkustellen  Olisit voinut viedä <jotain muutakin> Mutta se olisi pitänyt tehdä täydellisesti Et älynnyt ettei se tuota jooga-täydellistymää  Tämä pointtini <jotain muutakin> tarkoittaa asioita joista olisi saanut paremmatkin ansiot. Täten voidaan vetää johtopäätös, että pidit joogaa jonain itsestäänselvänä menestyksen lähteenä itsellesi. * MaxidaM Otråkigt Upphetsad. There's a double positive for you - requires a subject (to do it right apparently).  Sehän voi olla että sä olet mielisairas eikun meditaatiolla saavuttanut jonkin itserelfektion tilasi. Eikä se ole suuri henki, Purusha. Riippuu medianlukutaidoistasi... Seuraa analyysiä.  Miten olet johdateltavissa esim. Ilmari Kiannon juttu Hesarin syyskuun 2022 Kuukausiliitteessä. Ensinnäkin ne kaksi jutun päähenkilöä laitettiin hyvä paha asetelmaan (median itsensä - kirjoitus viestinään - eduksi) ja toiseksi Juha Hurmeen mielip