Kauas Pois

Långt bort
Why do you think that a driver-file such as moral relativism is a part of this society? I mean if you understand computer programming, you will see that it makes some outcomes of our daily duties unable to run. Unable to run a software called joy, love and yoga for more than just 10-15% of the population. 

Miksi minua kiinnostaisi tupakka ja olutlasi oikeassa kädessä.. Enhän osaa edes puhua naiselle niin, että hän ymmärtäisi minkälaisen ihmisen kanssa hän on tekemisissä. 

En ymmärrä miksi sellainen parasiittinen olemassaolo pitäisi nähdä arvokkaampana = Laiskuus ja pohjalla kateus muiden menestystä kohtaan, joka aiheuttaa vihan, mikä taas aiheuttaa egoa ja pelkurimaisen defenssin tukeutua kulttuuriin (mistä seuraa ideologian sokea seuraaminen väkivaltaan asti). Hyvää itsenäisyyttä Suomi. 

Kerrotko pöytälaatikkoon ihan todella kirkkaasti joogan päämäärän? Vai teetkö siitä podcastin nautinto-oloistasi käsin? Mitä muuta sie joogasta tahdot tulosta saada kuin kykyä elää tässä ja nyt - oli vapautus sitten kuinka tahansa erilainen mihinkään verrattuna..? Koska josse on mahdollista jokaiselle, niin sittenhän se on kaikkiin mahdollisiin mielentiloihin verrattuna erilainen kuin osasit kuvitella <moksha>. Älä usko minua! Se olisi virhe.. 

Se hyvä tahto on siellä, muttei siitä ole hyötyä koska toinen henkilö ei voi siitä hyötyä. Säätiedote se oli siinä. :D Naputti Gaian takiani halki. 

-.-
Muut eivät tajua mieleni keskittyneisyyttä. Mikä minua velvoittaisi koittaa todistaa se ja opettaa heille saavutukseni upea hedelmä? Heidän nykyhetken tarpeiden täyttämiseen kuuluu tiedostamattomuuden aikaansaamaa mielen pimeyttä. Ei mitään järkeä!

Loppuu akut jo kesän puolella, jossei saada ohjelmaa.

Kaatuu asematunnelissa maahan ja ajattelee: "I'm unimportant and I'm going to die." 

Miten ärsyttävä! -> Annan rakkaudelle mahdollisuuden -> Saan kommentin; Vai sillä lailla!! -> Reagoin vihalla. Päästän irti. Elikkä tuossa on kuvailtuna skitsofreeninen ajatteluprosessi.. Sain sen aikana kun odotin yrttiteen jäähtymistä makuulla ajastin n. 5 minuutissa. Kokemus: häpeä joka johtuu siitä, että jooga-guru tietää että elän hallitsemattoman mielen kanssa. 

LOL

Awesome feeling that sat-guru knows iHAVE: Progress halts from damage caused by forcing an issue. And mental imagery running amock

No siis.. Nämä kaikki mielentilat ovat pysymättömiä mutta se voi olla, että olen vain yksinkertaisesti niin tyhmä etten käsitä, tajua, ymmärrä, tiedosta, tunnista, vaistoa enkä toimi älyni mukaisesti. 

Hmpf! Sanoi Scrooge McDuck. Köyhä eilen, köyhä huomen ... mutta rikkain vielä tänään. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja