iTSE-PETOS ja muutakin uskonnotonta

Sinun on oltava varovainen 
Siinä asiassa että itsepetos
Siis tää nyt on jo kerran taas
Sen takia se on itsepetos

-.-
Biofobia
Valmistaudu pitkään matkaan..
"History is the race between education and disaster." -Terence McKenna

-.-
Hottentotti Hunnussa
Ymmärrä jotain, ettei se räksytä - Katso kun jos sinulla on pallo hukassa niin koirasi ei voi olla mitenkään muuten siinä tilanteessa, kuin poissa kontrollista. 

The reason why you are suffering so much is the same reason, why you can't do anything about it. (The polite way of saying that thing)..

Kuningas kukistettu. 
Miun paikka ei ole täällä kärpäsenkikkareen kokoisessa Masalassa, missä nämä uskonnottomat ihmiset kuvittelevat voivansa pelolla hallita yleistä ilmapiiriä. 

Minua ei haittaa jos vaikutan tyhmältä; mutta etkö tiedä miten ihmisen keho laitetaan tasapainoon, hermosto ja kaikki - äläkä sano ettei just siun muka tarvitse !! 

Yritätkö tehdä minusta aivotonta, tahdotonta & auto-pilotilla toimivaa nukkea? 

Se mitä tuossa tapahtui oli, että minulla on taitoa auttaa muita.. Mutta välittömässä läheisyydessäni on ihmisiä jotka estävät hyvää tapahtumasta minun ja muiden yhteiskunnassa elävien välillä. Ja että sitä jatkui liian kauan, niin ettei nämä ongelmat lähteneet liikkumaan ratkaisun suuntaan. Join viinaa ja hermo meni. Yksinkertaisesti näin.. Toinen asia on sitten että ovatko muut tässä piittaamattomia ympäristöstään ja siinä elävistä ihmisistä? Kolmas on haluavatko jotkut muille pahaa, eli ovatko lähestulkoon täynnä vihaa? 

Todellisuus -> Staattinen
Plus Egon kurinalaistaminen -> Tarpeetonta... 
Viinamäen miehellä <reagointi> Käsistä lähtee 

-.-
Minua ei kiinnosta pätkääkään Maran-platsi. Se ei tarkoita että olen uskonnoton. 
Maanantai 15. elokuuta. 1734. Onko hyvä aika kokeilla mietiskelyä? Jalat seinää vasten meni ok. Jooga-asentojakin tein ehkä vartin. 

One definition of childish could be: Your insights don't make sense to other people. And it's of course stupid to say that about somebody's insights - unless they're afraid to share them for that very reason. 

Anteeksi jos raivostutan, sori kun heitän ultimaattumia. Mutta jos sinulla olisi edessäsi valinta jäädä viiteen prosenttiin rehellistä joogaa, tai kaiken muun kustannuksella 15% epärehellistä joogaa.. Kumman valitsisit? 

Mutta sitten taas joskus minun intuitio sanoo minulle asioita "toisten ihmisten mielistä", eivätkä ne liity mitenkään mihinkään. Eli kuulen sanan tai muutaman pääni sisäisessä hiljaisuudessa, ikään kuin vaistonvaraisena.. Lepäsin 2x10min zazenin jälkeen ja sana [berätta] yhdistyi astanga-jooga opettajani ajatukseksi minulle. Mikä tietenkään EI ole totta. Ja mieleni kommentoi asiaa; En halua viedä häneltä yhtään liikaa aikaa. :D 

Miedosti sekaisin mutta ainakin katsopas minulla sulaa ruoka ja kykenen rakastamaan itseäni sekä iloitsemaan niinkin hullusta asiasta, kuin istumamietiskely. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja