tiedän aika vähän sanoi lapsi ja odotti

1st there comes an enormous feeling of humility. Then you don't know is who Greece or Gretel.. That's huggin' a saint. A mahatma I stand corrected.
Elikkä noi korkeammat olemuspuolet ovat olemassa, todennettavissa. Mutta omasta kokemuksesta päätellen, vain pelkojen kohtaamisen kautta. Esim. tällainen pelko voi esiintyä; menen keskellä päivää maaliskuussa metsään ja löydän tieni sähköpostilinjojen alle kestohangelle. Jatkan menoa. Tulee kusihätä keltainen lumi. Mutta jotain muutakin tapahtuu. Se on pelko tuntematonta kohtaan. Enkä pissinyt. Heitin jotain korianterin lehtiä yhden kiven lähellä että muistaisin paikan. Apinankukka ja anopinkieli itää puunrungon alla elämisessä paskanpuhumisessa. Valehtelussa ja vittu keinottelussa.

‐.- 
No ensinnäkin
Sä et voi tajuta sitä.jätkää 
-.-

...
Tällainen hiukan epämiellyttävä huomio alkuun, että alkoholi-intoksikaation jälkeen kun energia alkaa taas nousta. Se voi saada aikaan erityistä ajattelua tai oivalluksia omasta itsestä. En minä tähän mitään esimerkkiä pysty antamaan. Mikä on sinänsä tyhmää koska minun jos kenenkään pitäisi tämä asia pystyä selvittämään niin, että kaikki yksityiskohdatkin menevät oikein.

Televisio on vaikuttanut melkoisesti kirjallisen ilmaisuni rikkauteen. Voisi sanoa että jopa siinä määrin, että ajattelen alitajuisesti kielellisen itseilmaisun rajoittuneen
A) Liikkuvan kuvan puutteesta
B) Jostain muustakin, mikä on saanut kirjoitustaidon degenroitumaan.

Jos funtsin totuutta niin siinä pitäytyminen on alkanut vaikeutua sillä asioiden polarisoituminen. Ja tässä minä kohtaan hyvin hankalan esteen. En jaksa kirjoittaa suoraviivaisen totuudenmukaista pohdintaa totuudesta. Eikä omien tunteiden ilmaiseminen auta selittelyn muodossa.

Oikeastaan löysin yhden keinon, joka auttaa tätä asiaa, joka on zazen istumamietiskely. Se ikään kuin antaa aivoilleni aikaa todistaa ajatukseni. Koska nyt yhtään vajoamatta negatiivisuuteen, se tän hetken korkein oivallukseni totuudellisuudesta on ettei sitä voi kuvata sanoin. Eilen itse asiassa mietin että on olemassa kaksi todellisuutta, joista tätä toista ei nimenomaan voi muuta kuin kokea. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja