Ei otsikon vaihtaminen muuta hyperlinkin nimeä

Kelaa jos näytteleminen on sitä että pystyt 0,29sek välein asettaa itsellesi tavoitteen, tältä minun tulee tuntua..?

Jos kaksi ihmistä pystyisi tuollaisella 0,29 sekunnin viiveellä vastailemaan toisilleen yhdellä sanalla, mieti miten absurdilta se kuulostaisi..!


I HAVE NO STRAIN
hehe let go of me

Jos juokset kirkkaasti levon merkeissä, vastaväitteistä sinun ei tarvitse huolehtia.

Tokig, vansinning, galen(skap), söpö höppänä joka käyttää vielä viime vuosituhannen aistiresurssien pohjaa. [Sense-ratio]

There's going to be a lot of problem when the folk's going to use alcohol. The government ain't going to like (on fb) so the S.O.B ER-treatment facilities will suck. But it's just one step anyway and the unknown path backinthe-days.blogspot.com

Biologiset vanhemmat ei tajunneet enää mistään mitään. Tässä voi piillä totuuden siemen. Sika säkissä vai 10 kg totuuden siemeniä!? Tai vaan 10 kiloa kompostoitua lantaa jolla se siemen saadaan kasvettuaan tuottamaan tälle ääliölle sadon. Kuten että varastitte hei mun veroihin tarkoitetuja rahoja ja jäin karmisesti rahallisesti tyhjän päälle.
Syljitte päälle. 

Koska itse en päässyt pidemmälle kuin smart-book, ei. Kun että ne kymmenen kiloa totuuden siemeniä olikin vain sitä lannoitetta, jolla ei vielä tee mitään. Uuh, profeetta :€ Tällaista ajattelua klo 0527; eilen kylvin basilikaa, tavallista.

Väärä näkemys voi saada aikaan tällaista. Sehän oli heidän suuri virheensä jättää uskomatta karman lakiin, tai voisin sanoa että jopa uskoa sitä vastaan. Mikä johtui tietenkin * aistiresurssien pohjan sen maailmanhetkisestä tilasta, joka sai yksinkertaisesti ihmisen ymmärtämään väärin sanonnan: "Jokainen on oman onnensa seppä." Eli omat lapset = epäonni. Ja siis eihän tuo nyt kovin surullista kai ole, mutta tahtoisin UPPMANA FOLK ajattelemaan asiaa uudella tavalla. Sä voit myös miettiä tuota lainaamaani sanontaa niin, että se on kiinni oman pään sisäisestä maailmasta, omien korvien välistä. Toisin sanoen valot päälle ensin. Turn the headlights on..
*T McKenna lainasi Marshall McLuhania yhdessä puheessaan. "We are moving into the future like a person who is driving a car using only the rear-wiev mirror." Terence lisäsi "And the only good thing about that, is that it's better than driving without a mirror at all."

Det värsta i mig. Rådjur. Besöken.
You don't sleep when you should. You don't eat when you should. You don't live in a world, that you should. How can you claim to be someone who's iNTERESTED in ejaculation.
Taas! Mä en jaksa sanoa sitä kunnolla loppuun asti, koska on tapahtunut asioita, jotka saa epäilemään asioihin liittyviä itsestäänselvyyksiä.


Kukaan ei koskaan ajattele minua, olen vain niin täynnä itseäni että ajattelen niin. Voi tämä tietysti olla jonkinlaista tervehtymistä. Kuulostanko omalta itseltäni kenenkään muun ajatuksissa, eihän kukaan enää tunne kuka tässä puhuu.. Pelaamisen jälkeen ei onnistunut ollenkaan lepo. Mieli meni nettiselaimeen, Helsingin panttiin, m..tori..fi, verkkodivariin ja pasianssiin. Eilen kävi samoin, eli pelaamisen jälkeen mieli jatkoi puhelimella vaikka makasin jo sängyssä. Lepo luonnistui vasta kun oli jo hillittsemättömän energiansa päästänyt toimimaan älypuhelimen applikaatioissa. Koin levottomuutta ainakin vartin jälkeen pelimaailmaan omistautumisen ja siitä irtautumisen. Kuka olisi arvannut; tonnin luokkaa olevia korviksia ja sormuksia, Aviciin elämänkerta saattaisi vetää, oman turhamaisuus-kohtauksen aikana koettu melkein totaalinen itsetunnon poissaolo, ja surffaten lopuksi vielä amma[piste]fi:hin. Who knew give me 10.


10min aikana tuli jänniä ajatuksia, ei niin aggressiivisia ja päälle löysin vielä pari kirjoitusvirhettä. Tällaisiakin tekstejä osaan vielä tehdä kun en muutakaan uskomatta itseeni osaa. Jostain syystä aivoni toimivat parhaiten kun kuvailen kirjain kerrallaan kokemuksiani. Mutta sosiaalisissa tilanteissa tulee stop - en pysty ollenkaan kuvailemaan toiselle mitä ajattelen. Se vaatisi niin huikean tietoisuuden tason nähdä missä sen toisen mieli juuri sillä hetkellä viilettää. Ja ryhmätilanteet on toinen siis NO!! Mitä keskinäisiä tietoisuuden madaltamissopimuksia on jo yhteisesti hiljaa tehty? Kukaa valvoo valvojia? Ja jos sanon että aamulla söin lettuja ja kymmeneltä parsakaali-jalapeno-valkosipuli-pastan ja Turkin Pippuri tuutin, niin kuka vittu sä oikein luulet olevasi että sulla on oikeus saatana huorata avoimesti sun henkilökohtaista lähihistoriaa niin kuin se olisi meiän status quo!!?

It's a fucked up state of mind do you get it?
Yes, but it's interesting.

-Master Helion, not a robo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja