intuitio intentio aprillllllllll

I'll slowly tell you the price of art premium Peru

Mitä josse oikeesti kuvittelee tekevänsä sitä, mitä muut kuvittelee että mä teen, mutta mitä en oikeasti tee - eli käännyttää..? Minusta nimittäin tuntuu että minulla on vain tämä yksi taito, kirjoittaminen, ja että jos näyttäisin hänelle tekstejäni - niin se olisi väärin, koska silloin hän saisi mitä on halunnutkin, eli todisteen että olen hihhuli. https://discord-suomi.blogspot.com Eikä hän sen jälkeen joutuisi enää ikinä tarkastelemaan tekojaan.

Kiusaantunut olo saattaa heijastua siitä, ettei minulla ole eheää mallia konfliktissa toimimisesta. Toisaalta Robert Anton Wilson on vihkinyt minusta nettivideon välityksellä diskordianistisen paavin, joka ei lankea (jonka ensimmäinen velvollisuus on ex-kommunikoida kaikki muut paavit ja sitten perua niiden ex-kommunikointi jne).

Mutta jos sanon sille että teen sinusta nyt paavin, etkä tule koskaan lankeamaan niin.. "I will make you an infallible pope..."

Onko Hardcore Zen 1. kappale proaktiivinen?
Astangan Aurinkotervehdykset ohjaavat holtittoman mielikuvituksen kohti aiemmin käsittämättömättömissä olleita ajatuksia tai mahdollisuuksia.
Älä sano ' mahdotonta '
Kirkkonummikin tuntuu taas ihan siltä itseltään. [Kuva]  Diskordianismipäissäni menin ja unohdin. Miltä tuntuu kun jää halkeilee alla askeleen;; alla se puiston ruohokenttä - koska otin diskordianistisen polun kohti Alkoa? Eli hypotenuusan..mILTÄ TUNTUU olla kakskymppinen, ei vain nähdä se vierestä?? Vanhana happanee. Ja naurattaa oma kasteessa annettu nimi. xD Uima-altaassa saunan jlk.
[Kuva] 

Mutta just sen takia se diskordianismi toimii, sillä on funktionaalista validiteettia. Ja onhan se naurettava! Kaaoksen Jumalatar Eris tosin ei ole. Pidät vain aistit sisäänpäin, minkä avulla tässä. Prismalla, menossa tiskirättiostoksille ja Lifeen. Aswagandhat jää tältä erää ostamatta. --> Onhan mulla lukutelakalla Brad Warnerin Hardcore Zen (ja ostin vielä Elisa Kirjassa T Kassilan Ajatelmia Patanjalin Jooga-Sutrasta vai mikä se oli). Se äänikirja. Toimivatko myötätunnon vihaajat? Toimiiko tällaiset silmälasit [kuva] 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja