Ahdistuksesta jatkamalla voittoon

Kyllä tämän periaatteessa voi nähdä sillei et mrau on koukussa aivan siihen samaan kuin minäkin. Eli konsensusta uhmaavien asioiden sanomiseen julkisesti.

Naurat muille? Olet nostanut joogalla egosi Luciferin yhteyteen. Eihän sitä kristityt katso hyvällä - mitä oikein luulit? Kuuntele  vaikka  Petri Nygårdin Ryöstö. xD

Eikös näiden harjoitusten päämäärä tai ainakin yksi tarkoitus vahvuuden ja sitä kautta terveyden palauttamisen lisäksi ole pysymättömyyden oivaltaminen? Eli voin olla rauhassa, ettei käsitykseni jostain asiasta, mitä kuvittelin tiedoksi/tietämiseksi = okei staattinen. Pysyvin asia mitä tässä maailmassa on, on tietämättömyys. Että onnea adrenaliinin erittymisen johdosta.

Mä en näe sitä sillein et arkaainen on alkukantainen; ettei siinä tilassa osaa esim ajatella ettei robotti ole erehtymätön aina oikeassa. Siinä on kyse minuuden löytämisestä.

Ihmisillä on niin erilaiset karmat etten usko et Jumalatar välittää jostain syvälle pesiytyneestä ylimielisyydestäni. Se ylimielisyys voi ilmetä jostain asiasta nousevana puoli-intuitiivisena fiiliksenä, että näin olisi hyvä tehdä; nyt on dharman mukaista tehdä näin. Todellisuudessa ego etsii tekosyytä olla istumatta seuraavaa zazenia.

Kun toi että kun lukee teoriaa niin sen muistaa vähän aikaa. Mutta tosielämässä se ei loksahdakaan kohdalleen. Sitten joku yrittää alkaa mälväämään jotain   xD   Kun ei pysty myöntämään, ettei tajunnutkaan tuota asiaa ja antaa sen olla. En mä tosissani väitä että pelkästään kriiseistä selviytymällä voi oppia uutta. Mutten lähtis kohottamaan itseäni jooga-kirjan tai jooga-bloginkaan avulla. Miten niin monimutkainen asia kuin totuus pystyttäisiin saada kirjojen kansien väliin? Mälvää -> kohottaudu -> kirjoita =>> vittupää. Se on vähän sama kuin happi + polttoaine + kipinä = Roihu

Fasismi on sitä että sä vaan sanot asiat ihmisille tavalla, joka saa heidät unohtamaan mitä ne sanat oikeasti meinaavat. Tai alat viljelemään sanoja jotka ovat niin leveästi määriteltyjä, että ne infektoivat muidenkin sanojen eksaktia statusta jonkun ihmisen tai ryhmän, tai median kuluttajien brain-boxeissa.

Heed notice; language was invented to lie. Check out the ambivalence of a category scrambling effort.

En vain tänään saanut kaikkea mitä halusin. Mä uskon siihen, että kaikki menee ihan hienosti! Mutta jokin kehottaa minua olemaan varovainen.
Se työ olisi pitänyt minut kunnossa, mielisairauteni esti minua jatkamasta. Mutta äsken söin rakettispagettia. Nyt ei ole enää kivaa.


1.3
It's a minor lockdown - forever in the presence of the One.
It kept installment as it purified my soul

Joku kun Teralle tulee ja puhuu yksityistä
Akateeminen Örkki - se haluaa meän tyttärien tupsuille tunnustelemaan pellavaista untuvaa. Siitä Tähtien Sodassa on kyse. Mitä nuorempi, sen parempi. Olishan se kirjaston täti niille juoksenteleville pienokaisille voinut tallentavista turvakameroista jonkun vitsin lohkaista, mieluummin kuin kylvää pelon ilmapiiriä. Tai sen sijaan..?

Your book is redundancy in free will. A chapter is closed. Se voi johtua planeetoista, karmasta tai vain ylimielisyydestäni. Mutten pääse enää samyamaan. Mutten mikään joogi olekaan, vaan jokin muu, mm. juoppo. Isänihän on vanha juoppo (enkä voi sille mitään), ja lopetettuaan käytön häneen iski ahneus vieläkin vain saada materiaalisesta maailmasta halujen tyydytystä - sydämen heikkouden - eli väärän turvautumisen muodossa. Ja hänellähän oli mahdollisuus 70-luvulla osallistua joogan uuteen aaltoon. Mutta nyt on liian myöhäistä oppia, hänen olisi pitänyt nuorena ymmärtää opetella joogaa. Koska vanhana ei onnistu edes vartin päivittäinen istuminen, eikä hysterian hiipimistä kammariin enää voi estää. Anna Abreulta löytyi muuten hyvä biisi. Se on Rush levyn avausraita; Hysteria. xD

Olik sun kirja olevinaan joku vitun varoituslaukus-hä.? Surrender or get shot? Brahma-viharakin voidaan nähdä ainakin kahdesta näkökulmasta, joista toisen unohdin. Koska oon just menossa ostamaan kaljaa..

Mitä josse olis kuitenkin (helvetin paljon enemmän) ihmislähtöisempää; että tästä on vaan niin vaikea saada tarpeeksi laaja kuva..? Kuin että elämäni oli yajna jonka tein yksittäisellä saarella vain vittu itselleni!! Siis mieti jos maitrin tekeminen OLIS jollekin vain yksityisyyden suojaa/suojelemista  ja taas mentiin ambivalenssiin tai vähintään *you're language is too vague.* nää on joskus vaan rennoille aivan typerän monitulkintaisia. Like a shotgun et mitä välii jos ammut metrin päästä? Mut koita tähdätä joku kahdeksan vuoden estottomuus alkoholin avulla itsesääli kiertäen.. the result? Kuka räppäri editoi?

Etsä pysty yhdistymään jonkun tietyn paikkakunnan yajnan tekijöihin josset pysty seuraamaan omaa tahtoasi. Koska sullon niin paljon tukahdutettua seksuaalista energiaa yhdistyneenä siihen että on olemassa joukkoraiskauksia ja yritykseesi ymmärtää miten ne taoahtuvat, tai siihen että olit ed. elämässäs pakanallinen rikollispomo. Ja että jäljet päättyivät. Juat sitä yritin sanoa tolla että hups taisit unohtaa mainita että joogan tärkeimpiä työkaluja on käsittää täysin mitä on vapaan tahdon käyttäminen. Eikä opettaa kirjojen perusteella. Rajoittaa muiden elämää sääntöihin nojaten. Koita ite olla runkkaamatta 3vkoa ilman että edes tiedät mikä on apana vayu. Tai vinyasa  tai lihaslukko, asana ja possunkylki



https://youtu.be/YdQhxztj8Cc

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja