9 waters 8

Kuuntele Perttu Häkkinen Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-2520801

7.3
Intti-uni x2

https://youtu.be/4bQAQcBppNM pay "more" attention

8.3 klo 3.1x
Kuinka saada heavy-lumppu uskomaan, ettei menneisyys tule koskaan takaisin; ryyppäämällä jokainen uusi vuosi. Mr. Uni ja wild-dog x2.

This LOL (7) jonka katsoin eilen Areena.yle.fi:stä.. It's was quite an impressive movie.
Jossei pääse ulos niin voi katsoa heti aamulla ulos ikkunasta ja käyttää mielikuvitustaan siihen, että kaikki jatkuu silmänkantamattomiin. Kirjaimellisesti.

Työtä vieroksuva huijari, joka elää muiden kustannuksella. Tällaisen varoittavan esimerkin antoi Prabhupada ISKCONin Bhagavad Gitan luvu  Karma Jooga kommentaareissa. Samaan syssyyn hän mainitsi kuinka vapautua; työn sitoi Vishnun ilahduttamiseksi.

Nähny hulluja jotka eivät näe sitä niiden impulssikonttrollia mitenkään - jotka ovat täynnä likaisia tunteita - ja vailla aitoa huumorintajua.

Toihan oli ihan kuin olisi hakenut jääkaapista maitoa, sitä on siellä. Koska jossain vaiheessa sinun vanhempasi eivät enää välitä siitä mitä teet. The Fonze - I don't care about that. Fakit. Mutta https://youtu.be/kemivUKb4f4 tämä oli ensimmäineN musiikkivideo, jonka näin ensimmäiseltä tietokoneeltani; ICL Pentium 100MHz, 8Mt RAM. Ilman nettiä, se oli jostain syystä valmiiksi Windows 95:n videosoittimeen "ladattu."

4 askelta eteen, 3 askelta taakse. Jengit väittää ettei kirjoittaminen sido minua. Muuten vaan 75-80% siihen käytetystä ajasta on editointia, kun 75-80% ajasta pitäisi mennä chillaamiseen (niin että se menee kerralla oikein). Kävelit just kuusi turhaa askelta.. .. ..

Tuossa tyylissä tosin on se vika, että joskus unohtaa asioita ikuisiksi ajoiksi vain koska älyluuri oli latauksessa eikä rentoutumista voi palauttaa mieleen. No mutta se että ranskalaiset viivat. Tosiasiassa en kirjoita mun proffalle :/ Näkökulma saattaa polarisoitua kun ei enää tajua kolmen talvitakin olevan liikaa EIKÄ sitä että nuorison spray-taide kuulukaan rikosoikeudelliseen domainiin. Ehkä toinenkin huono tyylilajini säe on tyhmyyden lisäksi ahdistus, joka seuraa siitä ettei tämän tekstin akateeminen arvo VOI pelastaa ahdistuksesta/lta. Se on vaan että se tekstitaito on hiottu niin huippuunsa akateemisessa työssä. Siitä saattaa kehittyä/muunntua mieliin standardi. Ja siis valehteluhan nyt on joka kerta aiheesta ohi. Ehkä olen lukenut suurimman osan Reijo Mäen Vareksista ja se tapa/tyyli millä asiat sanotaan siellä niin on tehnyt vaikutuksen, josta olen tietämätön [vähintäänkin]. Elikkä siis nämä meemithän voivat aiheuttaa nk. meemipleksejä. Se on vielä itselläni mietinnässä mitä sillä tarkoitetaan, että ne "aiheuttavat." Toisaalta tuo LOL-elokuva voidaan nähdä yhdenlaisen meemipleksin lähteenä. Kirjoittajan ajattelua ohjaa tietyt meemit, jotka sitten muodostavat osansa oli se sitten akateemiaa, räppiä tai vapaan assosiaation luomisesta. Noin suurinpiirtein. Ehkä 45min ajatukset kirjoitettuna 12-15minuutissa eli tämä kappale.

.-.
Read_read
Paternalism says: Come here
.-.
Maha Harinam Stockholm Sweden 20 July 2014
https://youtu.be/Vtb4_4X2d3o


Försöker jag bara säga att människan här e tokig?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja