the blog is open source / CC 4.0

Jotain minun tekniikasta
Mitä voisin kirjoittaa ihan suoralta kädeltä? Kerron vaikka hiukan tekniikasta, jota käytän näiden taiteellisten tekstien tekemiseksi  ..  Siihen liittyy paljon sängyllä makaamista Galaxy S10:n kanssa hiljaa. Samsung Memo on tämänhetkinen muistikirja, sillä aiemmin käyttämäni Evernote app:n aloitussivu tehtiin jossakin päivityksessä liian monimutkaiseksi. 

Harmi koska Evernote:ssa oli pilvitallennus. Mutta täytyy vielä sanoa että ei pidä nukkua liikaa. Parhaat ideat ja ajatukset, random-lauseet sekä absurditeetit hiipivät alitajunnasta esiin juuri nukahtamisen rajamailla (ns. hypnagogisessa tilassa). Joogan avulla mieleni ei enää ole niinkään kiintynyt unitilan tiedostamattomuuden pimeyteen - joten näissä nk. Liminaalitiloissa pystyn useimmiten herätä siitä missä joku raskaan ja tamasisen mielen omaava lähtisi vaipumaan kohti tiedottomuutta. 


Joku vanha kommentti rap-biisissä


Mutta tämän tein tänään ennen kuin nousin sängystä. Heräsin jo ennen kahta. Istuin zazenin siinä 4:n aikaan ja nousin kuuden jälkeen. Eli melkein neljän tunnin työ!
Pelon nopeus on puolitettu vauhtimäärän laadussa

Aivan täysin täysin naurettavia sieluja

Vuonna 73
Sä kiinnostuit siitä niin valtavasti. Verkot oli tötteröllä mun elämässä. You so much (as sneeze). Ai vi.. Kuinkahan monet yoginit on joutuneet myymään palvelujaan?

Paransin itseni psykoosista, kahdesti. Toinen niistä oli varsinainen Mega-Mix. Missä puurot ja vellit.. Missä konseptit.. Missä synti on siunaus sekä johdatus on harha.

Zazen on outo harjoitus - kun siitä ei ole mitään hyötyä, istua hiljaa ja tuijottaa seinää. Siitä ei ole yksinkertaisesti yhtään mitään hyötyä. Se mitä tapahtuu muina aikoina on eri asia. Mutta kuka voi väittää että seinän tuijottamisesta olisi hyötyä?

Ja skitsofrenia on eri asia; yhdessä ayurveda-dokumentissa eräs lääkäri analysoi asiaa kameralle. Suomennos oli yksinkertaisesti, että on henkilöllä on ylimääräisiä ajatuksia.

En tiedä voiko sairauden kuvausta sanoa loistavaksi, mutta kyllä tuo kaikessa yksinkertaisuudessaan oli. Ja että paranoidinen kohtaus on kyllä toisaalta mahdotonta sekaannusta, josta jää jälki.

Olen tehnyt sitä nyt parisen vuotta. Shikantazaa; vain istumista. Ja pitänyt aina ryyppäystaukoja. Länsimainen mieli alkaa nimittäin hyvin helposti kuvittelemaan, että harjoitus muuttaa jotain. Mutta kun se ei muuta mitään! Ei varsinkaan korjaa addiktioita seksiin eikä naisten peppujen katselemiseen. Hulluinta ehkä olisi yrittää istua zazen jossa itse koittaa pysäyttää ajan perustuen johonkin aiempaan satori-kokemuksen saamiseen. Just se että pyrin sillä johonkin riittää aivan hyvin motivaatioksi sanoa että olen aivan paska tässä harjoituksessa. Ja mitä enemmän yritän saavuttaa siinä istumisen aikana jotain, sitä pahemmin juksaan itseäni.

Toisaalta aika paradoksaalista lukea asepalveluksen aikana kirjaa Itsepetoksen filosofia. Joten miksi tekisin harjoituksen jos se kerran tuottaa hankalan olon? Tai itsepetoksen paljastumisen.. .. :7

From where I'm standing, I'm not gonna lose again.

Ei se punkki siinä ihokosketuksessa jää miettimään, se työntää niin saatanasti. Mutta että punk-skene (onneksi en tiedä siitä mitään), onko se scene = lava, jossa se juttu tehdään vain shown vuoksi?

Mitä mä oikein sekoilin. Mä käytin siihen (joulukuusenkoristeeseen) niin paljon rahaa. Se sit maalasi sen loppupäivän. Mutta miksimaalaat jotain tauluja, ts. mikä siinä on niin kiinnostavaa enää sadannen jälkeen..? Mikset maalaa junia :7

Käytännöllisyydellä mä tarkoitan sitä, että vaikka elämä olisi yhtä kaaosta niin henkilö pystyy kuitenkin tekemään rationaalisia päätöksiä ja ajatella seuraavaa tekoa, ajatella eteenpäin. Koska ultra-practicality se saattaa olla peruja jostain sellaisesta ajasta, jolloin käytännöllisyys oli ihmisellä veressä. Kun jääkausi alkoi oli jätettävä heikot ja vanhat. Eikä meidän 2020-luvun ajan aivot pysty sellaista manasta* ymmärtämään. Voi olla että aikoinaan ihmiset pystyi olemaan 7kk syömättä. Et syömishäiriöitä kin on voinut olla erilaisia. Ja häh!? //kun sanoin aiemmin tässä https://caramel-budig.blogspot.com postauksessa ... ... ... että ultra-practicality on asenne joka syntyy rajo-gunasta - niin tajusin sen yhden kesäisen zen-päivän iltakävelyllä. *Termi manas tulee joogasta, joogan teoriasta. Ja hulluinta on että käytin sitä vaikken osaa selittää mitä ilmineeraan, enkä tajua tätäkään sanaa. Hyppy!!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja