sunnuntaikin voivottamatta

Tämä postaus tulee nyt ilman kuvaa. 
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5f91c046d3bcf
StormiSkies

Minulle riittää kun... talven jälkeen tulee talvi.
Ei minun sitä heti tarvitse konkretisoida faktoiksi. Päässyt aika vähällä siinä mielessä, ettei minulla ole kuin nuo paskantärkeät blogit (joissa paritan henkilökohtaista historiaani muiden ajatuksiin). Talvien välissä on paussi, bonus. Kesä!

Oi ariini saa mut aivastelemaan. Vittu mitä paskaa! Saatana!!

Razorblade romance oli oikeasti hyvin keksitty, mutta spektaakkeli muutti sen heti tuotteeksi (jota rikottu ihminen kuluttaa).

Jos sun elämä on kurjuutta niin mitä se kuolema sitten enää haittaa. Mutta jos se on paskaa, se kuoleminen saattaa muuttua raivariksi; että miksen voinut saada hyvää elämää.

Oho! Nukahdin.. nyt o  27.2 klo 51.15
Eri lähtötasot joogassa.
Hörhöt
IK ei estänyt minua näkemästä äiti Ammaa.

Tää on sama juttu kuin intissä, mä en vaan osaa puhua mua ylemmille henkilöille; jossei ne kysy oikeita kysymyksiä niin toivottu asia ei tule ilmi. Mä en vaan uskalla! Kai mä sit pelkään kertoa mitä pitää. Aina ollut  sika-vaikea tunnustaa omat töpäyksensä. Pitäisi varmaan taas alkaa tekemään katumuskumarruksia Zopa Rinpochen vihkosen ohjeiden mukaan to the Confession Buddha's.

Tuu mua vastaan (asemalle); tarviin jonkun joka suojelee mua. Alkoholin käyttö lisää tapaturmariskiä. Ei minun huono kielenkäyttö (ja persoonallisuuden muutokset) ole tarttuvaa sorttia. Muttie mulla ole mitään nyrkkirautaa tai combat knifeakaan. On käyttäjätili pornhub communityyn xD se on just se, et miks mä kattoisin kun muut -- toisaalta miksen? Yaman ja niyaman tarkoitus on tehdä minusta väkivallaton, mutta rauhaa säteilevä ihminen on mielestäni eri harjoitusten kautta saavuttanut sen Jumalallisen ominaisuuden. Enkä tiedä miten mutta Carlos Castanedan kirja Hiljaisuuden Voima antoi taas viitteitä että olen oikealla polulla. Sittenkin! :b

Sulla on aivan liikaa energiaa sidoksissa siihen että kun tahdot ilmaista jonkin asian, niin käytät voimiasi muotoilemaan sen kuvitelmiesi vastaanottajan halujen mukaan. Odotat hyväksyntää..? "Pellet niin ku Tino Singhi hakee hyväksyntää // paras varoo, nää jäbät muurin läpi ryntää." -Hannibal, Tulenkantajat

Mutta sanoin julkisesti nykyään toimintakyvyttömyyden asteelle tipahtaneella Avoin Sangha keskusteluforumilla: "Olen vihdoinkin tavannut oman elämäni Don Juanin." Jätin sanomatta että tästä se kaikki oikeastaan nyt rupeaa tulemaan, alkamaan lähteä. Tämä opettaja sekä auktoriteetti-aseman omassa perspektiivissä lähestulkoon heti saavuttanut vanhempi miespuolinen henkilö nimittäin täydentää joitain Hiljaisuuden Voimassa lukemiani opettajan ominaisuuksia; terve järki, järkähtämättömyys ja se kolmas. Koska siis odotukseni siitä minkälainen tällainen opettaja on eivät nykyjooga kirjojen standardien mukaan täyttyneet mutta jotain muuta tapahtui.

How to use thepart of  habitual nature of the experience I'm having, to learn something new?
Psykoosissa jotkut ajatukset vaan menee sen totuuden erottelun ohi ja ne ovat absurdeja, omalla kohdalla jopa messianis-inflatorisia megalomanialla värittettyinä ilmeneviä uusia quest:eja  elikkä  mission kaltaisia harhoja.

Ymmärtääköhän se jooga(kirjallisuuden) tutkija mikä on kielellisten seikkojen rajoittuneisuutta? Esim. Rajojen veto on rajojen vetoa, ei rakkautta.
Ainiin yksi hauska juttu joka, säväytti. Et pysty luopumaan siitä ennen kuin teet sen. Tuo liittyi siihen kun en huomannut että rapsutin päätäni kesken zazenin alun. En pystynyt estämään sitä tapahtumasta. Ty-AGA ,, Vaira-GYA. Is there alink? Eiväthän ne ole yhtään samat, mutta miksen tajua niiden eroa? 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja