psykoosista ja hiukan muustakin

Kun ensin harjoitusten johdosta menee psykoosiin -> tauolle.. Vuosiksi ja kun aloittaa harjoitukset niin sama psykoosi alkaa hitaasti eikä se johda hämmennykseen eikä säikähtämiseen.

Ja kun saan lisää energiaa aurinkotervehdyksistä ja istumamietiskelystä, se ei menekään toiminnan suunnitteluun minkä osasin aivan mainiosti kolmen AMK-vuoteni aikana.

Tässä on just se, että muistan millaista oli olla iskussa päivittäin. En vain pääse sinne takaisin. Harjoittelun tuloksena skitsofrenia-oireet lisääntyvät. Kuulostaa hullulta mutta niin se vain on; vainoharhaisuutta, vääristyneitä intuitioita ja mm. visuaaleja.

Olen kuvaillut oireitani ja keskittymisvaikeuksiani myös blogissani: https://vikasietotila137.blogspot.com

Vaikeimpia asioita selittää terveille kanssaihmisille on se mitä eräs ayurveda-lääkäri kutsui ylimääräisiksi ajatuksiksi. Se ei ole suorastaan ylitulkintaa. Mutta se voi olla johonkin asiaan liittyvän symbolismin kytkeytymistä väärään paikkaan tai toimintaan. Neuroottista..

Mutta olen minä pääosan päivästä ihan tyytyväinen. Eikä masennukseni enää harjoitusten ansiosta tee minua onnettomaksi. Se on vielä taustalla vaikuttamassa, motivaatioon ja ihmissuhteisiin sekä kunnianhimoon. Mutten ole onneton. Tauti on ollut minulla jo hyvin kauan mikä on pakottanut elintapojen muuttamiseen paremmaksi. On hyvä muistuttaa ettei suru ole yhtä kuin onnettomuus. Eikä ilo yhtä kuin onnellisuus.

28.2 klo 3.34
-Psykoosi on todella konemainen tila, ei sillä ole mielestäni luovuuden kanssa mitään tekemistä.
-Teen näitä tekstejä niin kuin piirtäisin graffitia - jälkeenpäin on paha mennä korjailemaan. Toisin sanoen yritän aina saada nämä menemään kerralla mahd. hyvin. Mietin, kirjoitan.. mietin, kirjoitan. Mutten mieti miten kirjoitan.
-Yksi hyvä styge joka muistui mieleen on eternal erectionin simple people.
-Aiemmin pystyin keskittymään kirjoittamiseen ilman sitä fiilistä että tämä on omistettu jollekin vastaanottajalle. -Nykyään tuntuu että jokainen päivä vaatii enemmän juuri sitä sopeutumiskykyä ja tilanteesta tilanteeseen aina uutta "tapaa" toimia jotenkin optimaalisesti. Kun on aina vain yksin eikä uloskaan viitsi oikein mennä luistelemaan, niin pienillä asioillakin tuntuu olevan kauhean iso merkitys (mökkihöppänä).
-Sokeri, liha & kahvi on tehnyt elämästäni teeveen ohella tragedian, jossa olen the sadest clown ever.

1 juttu vielä. Kannabis. Elikkä sen avulla saan tilaani ns. Terveen näkökulman, jota en millään muulla pysty saamaan. Kutsun tätä samadhiksi. Tämän hetkinen melkein 4 viikkoa selvänä tila on sairas. Mä en enää mitenkään pääse sellaiseen tilaan missä asiat ovat terveellä tavalla. Eiks kuulostakin aika vitun hullulta? Ja vain samadhi näkökulma auttaa hetkellisesti nousemaan ja hyväksymään tämä täysin epätoivoinen sekä urautunut samsaran tila. Jolle ei kuitenkaan mahda melekein mittään, koska hinta tästä "sneak-peek:stä" on kauhu ja hysteria nousuissa sekä saatanmoinen pelko sen aikana.

-Master Helion
-.-
Luopuminen edellyttää aurinkotervehdysten tekoa. Muuten tajunnan koneellisuus ei ilmene teoissa jotka ovat vahingollisia. Pitää myös ymmärtää luovan ajattelun ideaali zazenissa.

Hoidossasi työkannettava?
A colored perception of war

..Mun pitäisi olla tosi tyytyväinen omaan tilanteeseen.
Tässä on niin paljon positiivisia asioita, ettei mitään järkeä.

Kelaa paljon korkeammalla NE yogi(ni)t on.. Ja kelaa miten tiedostamattomia ne jotkut on. Kelaa sitä skaalaa. Mitä vittua!!? Oikeastaan toi asia liittyy siihen, että minulle on tullut ikää, ja nyt pitäisi uudestaan äkkäistä; hyvän ja pahan erottaminen muuttuu iän myötä vaikeammaksi. Koska enmä voi vaan tollasta lineaarista skaalaa käyttää niin kuin mittaria. Mutta kun aurinkotervehdysten vaikutuksesta oikean aivopuoliskon kaoottinen havainnointi vähenee. En tiedä. Mitä tämä on? Vainko alkoholin pitkäaikaisia vieroitusoireita? Tein tänään aurinkotervehdyksiä sillä tavalla etten koittanut väkisin saada mieltä kontrolliin tai edes tähän hetkeen. Huomioin vain että taas keskittyminen herpaantui. Ja taas..

Et kato kun kolme-kutosena ikäloppu.
Yksi hyvä näyttelijä on Billie Lourd ja hänen roolihahmonsa Gigi elokuvassa Booksmart oli ihastuttava, fantsu nyt vähintään. Katsottavissa viddla[piste]fi:ssä.

Olen valmis sanomaan, ettei sillä ole väliä ostatko vaatteet UFF:stä vai kauppakeskus Kampista. Se on vain pintaa ja meidät on saatu uskomaan siihen.
Mutta mun mieli on taas vaihteeksi hiukan.. Erilainen. Sain pitkästä aikaa tehtyä kahtena peräkkäisenä päivänä 6x30min zazenit. Oikeastaan ne turhat ajatukset alkavat menemään pois. Olen niin harvoin tässä tilassa että se tuntuu vieraalle; olla vain ilman kiihkeyttä ja turhaa puhumista.

Jotkut ihmiset rakastavat enemmän niitten koiraa, kuin minua. Näin unta Rex:stä, se oli ottanut damagea. Oltiin taistelussa.. Sillä aktivoitui jokin uudenlainen ominaisuus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja