Normi päivä ti 2202|2022

Ei se ole mikään uutinen, että mieleni ajattelee asioita niin että ne menevät huonosti. Minkä takia mä en vaan voi tehdä sille citta-vrtti nirodhaa? Lakkautetaan mielen muuntelut..

Mutta kun ei se mielestäni tarkoita itsensä uudelleenohjelmoimista, koska silloin ollaan behaviorismissa. Ajatuskin että ruokailussani on jotain vikaa on se vika.


I need a community, and an authority to take care of me.
Mieti MOT, kyllä ihmiset tekevät vitun tyhmiä asioita vain siksi että se on kulttuurillisesti hyväksytettyä, esim. hyppäävät lentokoneesta. Sodan ja hätätilanteen ulkopuolella terveisin Antti Juhani Ilmari Markus Suomalainen. Hautakivessä sen nimi.. "Ei auenneet laskuvarjot" Siispä tuli mieleen tästä yksi Pulkkinen TV-sarjan sketsi Inkerin mummot. Ai kamala mitä tarinoita ja sitä mummon dokaamista.


Itelle se suhde äiti Ammaan on just nimenomaan pro-noi'inen. Että hän suunnittelee (koko ajan) mikä olisi minulle [mahdollisimman] hyväksi. Just niin että hänen seuraajiensa kautta tulee minulle mm. viesti: edetkää Ishwarapranidhanassa rohkeudella. Ottakaa vastaan tulokset älkääkä vajotko pelkoon. *

Graffa; mieti nyt jos jäät kiinni, 30h yhdyskuntapalvelua ja parin huntin sakot. Parempi sekin on kuin ajatella, että "I'm the type of guy who punishes himself for not being somebody." Too much said? Yhteiskunta nimittäin pystyy helposti tekemään meille olon missä mitättömyyden tunne ja pakkomielteinen esillä olo ovat tunnusomaisia merkkejä sielunelämän epätasapainosta. You should be happy that there's a piece on your (privately owned) property. It makes the wall much more interesting.

-You sound like  a druggie
-Yeah that's not my problem. It's your problem that you don't know enough about the drug-world! and now a different style of text makes the fact stand out. So a reaction starts rolling just like prejudice as the engine and fear as the fuel.




*Mutta minun suusta se on toden totta aivan liian rikkinäinen puhelin. Koska ensin Malayalamista englanniksi, sitten suomeksi ja sähköpostin välityksellä minulle, jolla skitsofreeninen tulkinta sekä alkoholistin muisti. xD And I don't know how psychedelic these people are.

-diraMulkku NSA

Same saa tehdä vuotoksen.
Stritta lagom när du åkar förbi med cykeln
Tää maski kyl kiristää mun hengitystä tosi paljon.
I heat the design after cops
That's what offers to pink blood alone
Et miten Kristus on tehty muokkaamaan tätä viestiä (category scrambling)

Jag har en mot-spollad reaktion


Sä vaan kiertelet kaupoissa ja ostelet tavaraa, niin kuin eräs Shanghaista kotoisin oleva Amerikkalainen porno-tähti [Alina Li], joka rahoittaa shoppailunsa antamalla sitä miehille kameran edessä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja