mätä sisältä . rotten inside

Keksimisen ideana oleva ammatti
Ö-zä bä, zäbä zäbä zäbä! [Z:bää]
Mieti jos olet yksi niistä onnekkaista, jotka (vielä) pystyvät ottamaan apua vastaan. Äiti Amma nimittäin sanoi yhdessä suomennetussa tekstissä, ettemme voi auttaa kaikkia. Olisko se nyt ollut Embracing the Worldin vuosiraportti 2020..? Voi olla, mutta ainakin missä tahansa se oli, se on luettavissa amma[piste]fi:ssä.
Peloton = Intrepid
Pelle = Miksen ole koskaan lukenut Akuja englanniksi.. .. .. ??

Muistutuksena ihan vain itselleni; etsä voi kesken zazenin mitään muistiinpanoja alkaa tekemään tähän älyluuriin. Vaikka olisikin hieno ajatus, ja vaikka tietäisit että alko-dementia saa sut unohtamaan sen ikuisiksi ajoiksi - zazenissa paikallaan pysyminen on tärkeämpää. Toisekseen taas muistui mieleen; zazenissa istumisesta ei ole mitään hyötyä. Alun perin Uku Laitinen suomensi sen, ettei zazenista ole mitään hyötyä. Mutta kyllä siitä minulle HARJOITUKSEN ULKOPUOLELLA on hyötyä. Esim. pystyn kirjoittamaan näitä juttuja. Psykoosissa.. Enkä minä olekaan mestari joka ehkä on niin taitava harjoittamisessaan, että pääsee tilanteeseen, missä siitä zazenista ei todellakaan ole siis niin yhtään minkään valtakunnan hyötyä. ü

Jos sulla on elämäänsä kyllästynyt vata, se alkaa ajattelee sokerii, ja se tapahtuu. Koska se vata tarvitsee jatkuvasti uusia ajatuksia. Voisi jopa sanoa että tylsyys on vatan haitaksi - ehkä siksi se yhdistetään taiteen tekoon. En minä osaa kirjoittaa uudella tavalla, jonka tylsät ihmiset ovat onnistuneet vakiinnuttamaan messevästi. Enkä osaa pitää mielessä sitä että nämä kirjoittamani jutut ovat jo muilla tiedossa. Sorrun taas kirjoitusteni pitämiseen liian hienoina. Onhan tuossa jo kolme aika isoa estettä pärskis. Johtuu varmaankin tukahduttamalla aikaansaadusta seksuaalienergian epätasapainosta.

Addiktiosta seksiin voi nimittäin tulla vata-tyypille ongelmata. Yksikin päihdepalveluiden työntekijä sanoi muuttuvansa nymfomaaniksi jossei saa nukuttua /tarpeeksi. Koska kun se mieli ei saa ajatuksen tasolla stimulointia uusien ajatusten muodossa niin valitettavasti mieli suuntautuu ulospäin, aistien maailmaan, jolloin pranasta tulee polttoainetta aistikohteista kiihottumiselle.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja