absurditeetit hiipivät alitajunnasta


Kun ei kannabis ole mikään vaihtoehto. Se on itsestäänselvyys. Ihmisen pitää saada sitä rakkaudella kasvattaa ja hoitaa. Edes. Se kasvi on 8000 vuotta sinua vanhempi.

Kuolleen miehen sanailu on väärinymmärretyn huumorin laji.

Ei helkkari pitää ehkä sanoo pullolle ei
Hiirikäsi on alkanut vapista ja
Sillä pelaamista mikään päätä ei

Jumalalle antautuminen pelottaa koska joudun jättämään osan minua taakseni. *-_   .nesting.   _-* Muttei se tarkoita että pyyhin asioita menneisyydestäni, joita en tahdo muistaa.

Tosin olen tehnyt asioita jotka eivät jää muistiin, koska olen tosiaan NOBODY; manipura-chakrani toimintahäiriön vuoksi en koe niitä tuloksia, joita nämä helkkarin aiemmat teot tähän hetkeen karman kautta tuovat milloin mistäkin & randomisti sieltä, täältä sekä heiltä. Complex enough..? In other words, I can't feel the consequences of what I'm doing - so I don't care if I drink  .. 

Oli hieno aamu. Aamupuuron tamasinen energia-lisäys sai kaupassa käynnin jälkeen unohtamaan mega-oivalluksen jostain korkeammasta, mikä palautui 5min maha-mantran sanomisella heti. Eikä se ollut Lucifer-gnosis. /-:b

Alkoholissa on se paha ettei ruoka edes saa hikoilemaan, mutta sitä lämpöä pitää olla metabolismi vaatii!! Ja se minun mieliala vaikuttaa omaan skitsofreniaan aivan valtavasti  . 

Ehkä vaan juon sen takia, etten halua mehustella omalla mielialalla. Pelkään näyttää onneani/itseäni muille.. sellainen mielialasta lähtevä itsensä parittaminen muiden ajatteluun -.- se on niin vitun rumaa  . 

Ja krapulassa pystyy toimimaan. Toiminta ei siinä tilassa ole ihan samanlaista samalla vektorilla kuin yleensä.


It's like this; ihmiset sanoo, hei! Koita tehdä tavallisia juttuja (Ettei sun tarvii ajatella et sä oot hullu). Mutse on just se mitä haluankin tehdä. Ootko koskaan kuullut skitsofrenian sairaudentunnottomuudesta!!? Silloinhan se ihminen just käyttäytyykin aivan päättömästi kun se ei pysty käsittämään olevansa pihalla kuin lumiukko.


Ainii yks juttu jonka hogasin edellisessä sessiossa on että mieleni kiintyy esineisiin koska alitajuntani toimii prinsiipillä, että on joku tulevaisuus (missä saan sen olkkarin maton)..
Ja jossä istut zazenia niin tää juttu paljastuu sun päivätajunnalle ja se kiintymys putoaa itsestään. Voit hankkia maton muttet toimi tiedostamattoman energian ohjauksessa. Voilá

Nyt alkoi muitten syytteleminen ja sehän on aina (?) Merkki muiden heikkoudesta!! Olipas juupas eipäs hauskaa. Mutta toi liittyi siihen että piti myöntää voimattomuutensa ongelman edessä. Siksi kait Milarepan laulut siellä vuoristossa, ettei pidä mennä ihmisten pariin takaisin. Kunpa pysyisin täällä mietiskelemässä. Jne.. Et se oma heikkous ja puutteet saattaa helposti lipsua muiden syyttelyksi, ettei muka oma tilanne olisi täysin oman karman aiheuttamaa.

-.-   -.-    kuuntele Maxida Märakin - Akta Dig   -.-   -.- 

Vaikka olenkin kaiken kattava valoalue.
Sama kuin tekijöillä

Not to mention purify all the Dandy Boy Apples
-Hi there. Need anything? I...

Here I am.. Where one ihminen 'holds me hostage.'

Miksei leikkauspakettia? Aivot nimittäin alkavat kohta hädissään toivomaan, ettei ole.

What if it's just a back-up question; minkä ikäinen sä olet?

What these criminal people don't understand, is that they're making everybody of good will having a harder time to do good. But the afflictive way is; micro-managing everyone around you. Not understanding that you're a part of the whole.

Ei ole kyse koulusta vaa kuu-is-kelolla


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja