aamulla Pukkan Turmeric Gold

Sattumoisin kuuntelin sisintäni siinä hetkessä herkistymällä pidemmälle kuin aiemmin olisin uskaltanut.
Mitä väliä sillä on jos pystyt abstraktion levelillä miettimään viisauksia yms., josset pysty kertomaan niiden merkitystä henk. koht. elämässäsi? Kansantajuisesti.. ..

Toi nimittäin liittyy siihen että ihmisillä voi olla tietoa asioista jotka ei vaan rekisteröidy sulle, koska sun sanavarasto on erilainen. Josset ole huomannut niin tämän päivän ehkä yksi merkittävimmistä tietämättömyyden aiheuttajista on
1) se miten prosessoimme tietoa täysin pinnallisesti sanojen tasolla.
2) se että näiden sanojen merkitykset ovat levähtäneet tarkoittamaan niin montaa asiaa, etteivät ne (sanat) meinaa enää mitään. Voisi sanoa että kulttuurillisen kielenkäytön ambivalenssi.

Koska ei se riitä että pystyt mietiskelyn avulla hiljentymään. Se ajatustyö on tehtävä niin että sanat joita käytät luodessasi omaa maailmankuvaa AND WHAT NOT, ovat tarkkoja sohaisuja elämän mystiseen *johonkin* mistä seuraa tähtäimen kalibrointi, mistä seuraa että kun ilmaiset toiselle ajatuksiasi, niin ne osuvat maalitauluun. Bullseye!

Mulkkus kovettuu kun puhut joogasta.
"Do more for others and less for one's self." -Geshe P Dorjee
Koska mä yritin ajatella pelailun lomassa, että onko mitään; voinko tehdä äiti Amman onnelliseksi, mikä on tietysti outo. Siksi ettei Amma tarvitse minulta mitään ja hän vain antaa, joten mitä mä häviän jos antaudun sille?

Egoni on niin kova että kuvittelen olevani turhautumisen tunteiden aikainen mielensisältö muille. Kuvassa on mun uudet Haltin kengät. 89,90e Prismasta. Han Wag:in Tatrat oli 300e Intersportista v. 2017.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja