Pari muutakin hyvää juttua

Ei kestänyt. Kuin vuosi ottaa näppäimistön asetuksista automaattiset isot kirjaimet käyttöön. Bom.
-.-
-.-
Olipa äsken inhottava fiilis  ..  Se tuntui kuin olisi ollut sisällä jokin prosessi, joka koittaa päästä vapaaksi (enkä itse voi tehdä sille muuta kuin odottaa).
-.-
Jos pystyt extrapoloimaan tuollaista^^ ideaa egon avulla ja kutsua sitä dharanaksi, tai keskittyneisyydeksi, puhutaanko samyamasta?
-.-
Että miten sellainen asia voi olla olemassa tässä maailmassa, kuin että kaikki loppuu? En muuten osaa ilmaista itseäni.. Pätkii aina puolessa välissä asian esiin tuomista. Eihän me pystytä ottamaan tulevaisuutta itsestään selvyytenä, muuta kuin että kuolema on varmaa. "Certitude belongs to them, who only have one dictionary." -Robert A. Wilson
-.-
En ole tänä aamuna juonut tarpeeksi vettä. Eikö olisi parempi jos olisi niin paljon adrenaliinia että jaksaisi tehdä muutakin kuin vain maata pedatulla sängyllä?
-.-
Et ei se mitään jos pahassa tilanteessa menetän malttini, mutta pitäisi oppia vaikeissa tilanteissa näkemään ettei ole mitään tulevaisuutta. https://youtu.be/uO7kCUjUaUE (koska silloin sä oot vapaa [tuloksenhalusta] ja paradoksaalisesti silloin tulevaisuus tulee mahdolliseksi).
-.-
For some incredible reason you think you're in a position where your job is to order people around and tell them where they belong in society. And it has to do with you being a parent. Paternalism for the win! That's what I just said. But I didn't mean it. It was a rhetorical means of describing an attitude we have towards our youth. And I think that's soul-sick.  Because ultra-practicality is just an _attitude_ of passion/ frenetic activity.
-.-
I want to move towards my imagination and unless I'm balanced I can't accept a mystery.
-.-
Kirjoitettu kieli oli vaihtoehto siinä, miten me kommunikoidaan. Pystytkö kuvittelemaan tajunnan jossa se oli vain ponnahduslauta? CC++ ja feromonit. Liike, tunne ja värit. Virtual reality.. Sex in a zero-gravity space. Cognitive significance!
-.-


Se pelottaa vaan niihelvetisti
Ettei sun rationaalinen mieli
Saa siitä mitään otetta

Vittu sä saat kyl
Mut nauramaan joka kerta
Ku tajuan sun Jumalallisen
Rakkauden Valon
Mä en tiedä kumpaa mä rukoilisin
Se että mä oon oikeessa
Tai se että mä oon väärässä..
//toi oli joku ihan mielenkiintoinen, mutta siis...

,-,

Ihmeellinen puuttuva oliivi lämmi  juustoleipä.

Sun ego pystyy ihan helposti huijaa sua sillee, et sun ajatukset vääristyy (from the fact).
-.-

Ei muuten koskaan tullu aikaisemmin mieleen, et mä jaan näitä ideoita & ajatuksia tässä nyt ihan nomraalinsti ihmisten jotka pelkää enemmän kuin minä. Wtf#

Et kun sä luulet ettei mulloo menneisyyttä
Niin se liittyy siihen etsä koko ajan sutenöörin kaltaisella tavalla paritat omaa henkilökohtaista historiaa
Kun se on paljon kauniimpaa kuin että aina kun parittaa itseään, toisen ihmisen ajatteluun. Liikaa myönsin? Mutkoska joo et missä se nyt on. Nyt. Jotkut ihmiset on joutunut sellaiseen luuppiin. Tos meni kaksikin kertaa jo muisti poikki. Mut uskotsä et joka hetkellä on olemassa jokin valaistunut tilanne, jota kohti voi lähteä liikkumaan? Esim kohtasin karhun. Peto-käärme söi. Tai et mikä on vairagya?
-.-
Epistemological razors down
1111111qqq11q1qqqqqqq

Et must tuntuu et Pattabhi Jois saavutti sen Krishnan tason ja antautui sille ihan totaalisesti.


Ai jaa. Ai etsä haluut et mä hajooam siihen kun mä katson kun sammal kasvaa. Pateince PA

-.-
Yritätsä luoda jotain henkilökohtaista historiaa itelles?
-.-
Homman nimi 8n nyt. Ei nyt anymore

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

002 lokakuu2022 important

Muistaakseni tekstini ensivaikutelma oli eri

fi blogien kommentteja